Часовник ли? Евгени с кралски подарък за Елена

30 март 2023 | 22:03
18682
6
bTV
6

В последния излъчен епизод на „Ергенът“ зрителите станаха свидетели на една от най-емоционалните и чувствени срещи до този момент – тази на Евгени с редакторката Елена. Белязана от рекорден брой целувки, тя започна повече от нестандартно, след като Евгени нахлу в имението и буквално открадна избраницата си за романтично усамотение. Виртуозът откара Елена с колата си и я разведе до градина с нарове – един от любимите ѝ плодове, а след това двамата посетиха старинна крепост. Двамата дори захвърлиха дрехи и плуваха заедно в открито море.

„Чувствам се като в райска картинка. Иска ми се да спра на пауза всичко това и просто да останем завинаги тук“, не скри емоциите си Елена, която е сочена за победителка в новия сезон на романтичния формат. Евгени, от своя страна, ѝ сподели, че планира да се установи в къщата от детството си в гр. Пловдив, на която тя веднага се обяви за „бъдещата стопанка“. По време на вечерята им музикантът изненада Елена със специален подарък – изключително елегантно диамантено колие, видя Woman.bg. Жестът му се прие противоречиво от страна на останалите претендентки в надпревара.

Докато най-близките на Елена се зарадваха за крачката, която Евгени е направил, противниковият лагер, начело с Валерия, бе убеден, че материалните подаръци не струват нищо пред сантименталните жестове, като например писането на любовни писма. С кралския подарък Евгени завинаги прати в историята Виктория Капитонова и нейната мечта да получи часовник от предишния Ерген.

Още по темата

Коментари

6 Галя
  05 април 2023 | 15:59 отговор
 

Всеки път почва едно реване като се почнат розите...сеедно света свършва..грозна работа,мъжете свършиха в бг,рам мее да го гледам това предаване,срам за бълг жени ,срам голям,мляскане с всяка и те го чакат от една зурла на друга ,Нее ли грозни

 
5
  05 април 2023 | 15:57 отговор
 

 
4 Марая
  05 април 2023 | 15:56 отговор
 

И аз така ...какво видя хубаво в елена и Валерия..точно нищо..всяко предаване е нагласено..няма смисъл да си губим времето и да гледаме цирк глобуссс...Елена ми прилича на женуря от село...мн стара ми изглежда...с това голо чело...толкова безквусица и тоя ерген..по зле от първия

 
3 Вени
  05 април 2023 | 15:53 отговор
 

Елена ми е най - противна...след нея Валерия...щом като погледнеш човек който говорещ криви устата бягай далече...това важи за Елена...криви устата ..криви и толкова самочувствие без грам покритие...такива като Крисия дето си мълчат си вървят...това не го разбирам...всичко навсякъде е гнило

 
2 Зрител 1
  31 март 2023 | 22:31 отговор
 

А коментарите на Елена и Пламена? Тях защо не окачествявате? Мисля, че всичко е нелепа измислица на продуцентите, което неодобрявам.

 
1
  31 март 2023 | 11:25 отговор
 

Валерия е много хубава и дотам. По начина по който изпъкват вените на врата и се вижда колко злоба има в нея. Прави и много неприятно впечатление как се подиграва на хората.

 
 
Зрител 1
31 март 2023 | 22:41

Това, че Елена и Пламена не повишават тон, не означава, че не са злобни, а само, че са по-прикрити.

Добави Коментар

Най-четени