Автор
Woman.bg

Черил Коул ли е поредната жертва на пластичната хирургия? (Снимки)

Черил Коул се е обезобразила, гръмнаха британските медии.

Певицата пусна клип към новата си песен "Love Made Me Do It" и предизвика вълна от коментари, обединяващи се около тезата, че Черил е легнала под ножа.

Опасенията на феновете, че звездата е прибегнала към услугите на естетичен хирург, се потвърдиха, след като брюнетката гостува в телевизионно предаване. По време на участието ѝ в шоуто ясно си пролича колко е променено лицето ѝ.



"Черил, защо направи това с лицето си?", "Много е тъжно, че някой, изглеждащ толкова невероятно, се подлага на естетични корекции!", писаха част от феновете на звездата в социалните мрежи.

Други са още по-крайни и коментират: "Не съм сигурен кое е по-лошо – некадърната песен или фактът, че Черил е съсипала лицето си с ботокс. Някой ще спре ли тази лудост?!"

Певицата отрече слуховете за корекции по лицето ѝ заяви, че визията ѝ се е променила като резултат от забременяването и раждането на сина ѝ, който сега е на една годинка.

Пластични хирурзи обаче коментираха пред британските медии, че звездата със сигурност е прибегнала към естетическата хирургия. Според тях тя може и да не е лягала под скалпела, а да е постигнала сегашния си външен вид чрез ботокс и филъри в скулите, които в момента видимо изглеждат по-големи и очертани.

Черил отказа по-задълбочен коментар по темата. Но пък се опита да запуши устата на критиците си със секси снимка в Instagram. На нея известната дама позира с огненочервена рокля, умело съчетаваща в едно изящество и сексапил.

View post on Instagram