Черната Златка избухна с нечувана досега дума

24 юли 2020 | 13:26
13717
6
снимки: Instagram, Facebook
6

Златка Димитрова отново започна войната със семейство Баневи заради къмпинг „Каваците“. Олигархът, който заедно с жена си Евгения е обвиняем в множество престъпления, получи от съда в Бургас правото на собственост върху райското местенце край Созопол. Преди четири години фамилията загуби правото да стопанисва обекта, но днес отново той е тяхна собственост, а плеймейтката е бясна. Тя написа гневен статус във Фейсбук и в яда си употреби дума, която не съществува в българския език - бюрокраци.

Явно брюнетката иска да ухапе бюрократите, както е правилната дума, или по-просто казано чиновниците, взели решение в полза на Баневи. Само ще напомним, че Димитрова е висшистка и със сигурност знае книжовен български, но явно емоциите около мястото, на което тя прекарва цялото лято са взели връх. Ето го целия ѝ статус без редакторска намеса:“ Семеиство Баневи отново се опитват да всяват напрежение у летовниците на къмпинг „Каваци”.

Златка Димитрова

Почиващите алармират, че по плажа се разхождат здрави мъже в черни униформи, за да създават смут и паника у хората. Искам да заявя, че в 2-те години, в които къмпинга се стопанисва от други хора, а не от тях, е много по-приятен и се доближава до нивото на гръцките. Спокоиствието се върна и всички, които почиваме тук от повече от 20 години и сме едно голямо семеиство, подкрепяме тази промяна. Днес дадох тв интервю, за да защитя свободата на Каваци не в качеството си на публична личност, а на човек. Заставам зад мнението си, но се притеснявам от присъствието на мъже в черно, защото и аз, и много други хора сме тук с малките си деца. Семеиството ми от години води съдебна битка с Баневи за имот, които е доказано наш. Никога не сме преминавали границите, никога не сме обидили или нападнали, очакваме същото. Мутренските времена отдавна са в миналото. P.S НАЛИ УЖ ЗАРАДИ ТОВА СА И ПРОТЕСТИТЕ?!? Без “мутри” управници!!! И аз ПРОТЕСТИРАМ: БЕЗ БЮРОКРАЦИ! СПРАВЕДЛИВИ ЗАКОНИ ЗА НАРОДА!“
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#onme

A post shared by Zlatka Dimitrova (@zlatka_dimitrova_official) on

 
Четете още: Вижте Ивана по бански на 51!

Още по темата

Коментари

6 Пламенчо
  22 ноември 2020 | 12:26 отговор
 

Rada Apostolova от фейса, мърло проста, преди да оценяваш другите виж себе си. Каква е тая дума "къмпинзи" ма, за много по-грамотна ли се имаш? Потапяй се и учи българския, макар да ти е късничко вече!

 
5 Зина
  25 юли 2020 | 08:57 отговор
 

Много си е готина Златето.

 
4 Димо Падалски, 17-кратен шампион в "Минута е много"
  25 юли 2020 | 06:30 отговор
 

Черната Златка все пак. Предполагам не сте очаквали от нея изрядно владеене на българския език. При нея ще е истинско чудо, ако ви назове поне пет европейски столици и да проговори/пропише на книжовен български.

 
 
22 ноември 2020 | 12:31

Между чудо и ако няма запетая, и ти не си особено грамотен.

3
  24 юли 2020 | 22:45 отговор
 

Димитър Пенев казваше швеци (шведи).

 
 
Димо Падалски, 17-кратен шампион в "Минута е много"
25 юли 2020 | 06:27

Това си е типична палатализация от втори тип.

2 ...БЮРОКРАЦИ...
  24 юли 2020 | 17:57 отговор
 

харесва ми!!!

 
 
Пламенчо
22 ноември 2020 | 12:34

Изтървала е само една буква, за да закове пирона - бюрокраДци е точно в десятката.

1
  24 юли 2020 | 16:58 отговор
 

е къде е този статус?????- женска ви работа

 

Добави Коментар

Най-четени