Черната Златка се похвали: Имам гадже

07 юни 2021 | 12:14
4873
5
снимки: Instagram
5

След като само преди няколко месеца Златка Димитрова категорично би шута на инструктора Кирил Танев и се зарече, че ще се посвети изцяло на работата и майчинството, моделката разкри, че има нов мъж до себе си.

Вероятно красавицата е готова отново да посрещне любовта в живота си и е откровена, че в момента е щастлива, но на този етап няма да споделя кой е господинът, върнал усмивката на лицето ѝ:

"За мъжа до мен ще ви разкажа в момент, в който съм сигурна. Омръзна ми да бъда тази първичната, бързаща да сподели щастието си. С годините, опита и уроците, които съм научила ще се опитам максимално да скрия личния си живот”, заяви тя в телевизионно интервю през уикенда. 

Златка проговори и за приключилата си връзка с Кирил Танев, а по думите ѝ става ясно, че отношенията ѝ с него са я наранили, а също така е имало и немалко лъжи и ултиматоми: 

Не съм говорила никога за нашата раздяла. Истината е, че някой път трябва да си тръгна, за да бъда оценена. За мен една връзка не може да се гради на ултиматуми, криене и лъжи. Аз не съм такъв човек. С риск да нараня човека до себе си ще му кажа цялата истината“.

В момента Димитрова изглежда наистина прекрасно и не само защото не спира да поддържа страхотното си тяло, но изглежда и истински щастлива. 

Четете още: Еха! Бащата на Николета Лозанова - пълно копие на Бандерас (снимка)Още по темата

Коментари

5
  06 август 2021 | 18:45 отговор
 

Пълна простакеса,все се прави на умна . Дали научи столиците ,а детето кой и го гледа...?

 
4 Питона
  25 юли 2021 | 23:55 отговор
 

Тая колкото повече се чука,по тъпа става,освен да ,чупи, питона за друго не става,жена за една вечер.

 
3
  07 юни 2021 | 15:12 отговор
 

Да, така е. Аз съм гаджето й, чукаме се всеки ден по няколко пъти.

 
2
  07 юни 2021 | 13:34 отговор
 

Верно е черна, от кое гето е?

 
1
  07 юни 2021 | 12:34 отговор
 

Тая до кога ще развява личния си живот. Ми да си го живее и да не се обяснява. Ако прави нещо да дава интервюта за работата си, ако не най-добре да се скрие.

 

Добави Коментар

Най-четени