Българското Барби - Андреа Иванова се похвали пред столичен вестник, че вече е много известна в чужбина. Фейсбук профилът ѝ набира все по-голяма популярност зад граница. Причина за нарастващия интерес към въпросната личност е шокиращата ѝ силиконова визия, граничеща до... зловеща?!


Блондинката сподели, че е получила предложения да се снима в германски шоу програми. Английско риалити шоу за пластична хирургия също проявява интерес към нашенката. „Аз съм сред топ 10 на най-бързо популяризиращи се личности в Европа. Прочух се в цял свят. И в Китай писаха за мен", сподели в интервю силиконката.


Припомняме ви, че Андреа е коригирала цели 10 пъти устните си. Иванова е посегнала и на гърдите си, които изглеждат като балони пред спукване. Плътни сенки покриват клепачите ѝ, окичени с изкуствени мигли, стигащи до безобразно оформените ѝ, наполовина оскубани, вежди.


"Всеки има право да живее и изглежда както сам иска. Не е нужно да се вписвам в стандартите на другите. Това е мой личен избор и никога не съм се притеснявала от това", отвърна Андреа в профила си във Фейсбук по повод критиките отправени към нея.