Да бе! Преслава пи чай с британската кралица? (снимка)

21 септември 2021 | 04:47
3185
0
снимки: Instagram
0

Преслава отдавна е известна като една от най-успешните фолкдиви, но едва ли някой е подозирал, че ще се издигне до там да изпие един чай с Нейно Величество.

Е, добре, може би това отчасти беше в кръга на шегата, но е абсолютна истина, че певицата публикува снимка как стои до кралица Елизабет Втора на чаша чай. Уловката е, че тук става дума за восъчната фигура на кралицата, но нима не е вълнуващо да я видиш тази личност на живо, макар и да е само нейният образ? 

През последните два дни Преслава беше в Лондон, за да изнесе концерт пред българската общност в английската столица. Но освен за работа, певицата очевидно е намерила време и за разходка. Съвсем очаквано, фолкдивата е посетила музея на Мадам Тюсо, където е "срещнала" и кралицата. Тя не пропусна да увековечи този момент и да го публикува в Инстаграм с думите: "После да не кажете, че не съм пила чай с кралицата". 

Говори се, че в Лондон Преси е успяла да заработи завиден хонорар от участието си, което със сигурност е успяло да подразни колежките ѝ в бранша, които все още са без работа заради затегнатите мерки. 

Четете още: Мира Добрева оставена в буря пред хижа, не я пуснаха вътре. Защо се случва това в България? (видео)

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени