В пресата от Острова тазгодишните Британски музикални награди преминаха изцяло под знака на изневярата на Ашли Коул на съпругата му Шерил.

Според последните слухове 25-годишният футболист е изневерявал на певицата с неназована руса секретарка, която твърди, че през 2008 г. се е виждала на два пъти с Ашли в хотелска стая.

Двамата се срещнали след като футболистът й изпратил свои провокативни снимки и над 300 текстови съобщения, всичко това докато съпругата му съдийствала в риалити шоуто X-factor.

Отново през 2008 г. плъзнаха слухове, че Ашли е имал връзка с фризьорката Ейми Уолтън. Тогава Шерил реши да даде втори шанс на брака си.

През изминалата седмица пък еротичният модел Сония Уайлд обяви, че тя също е получавала полуголи снимки на Ашли Коул от самия него.

След разкритията Шерил забранила на съпруга си да я придружи на наградите, тя не премина през червения килим, а направо отиде в съблекалнята си. Според вътрешни източници на персонала било забранено да говори със звездата и дори да я поглежда.

По-наблюдателните забелязаха, че Шерил е свалила и сватбения си пръстен. По време на изпълнението си на живо на песента "Fight for this love", която според критиците е написана именно по повод на предишната изневяра на Ашли, Шерил изглеждаше видимо ядосана.

Засега и двамата съпрузи мълчат относно бъдещето на брака си, но вероятно последните разкрития ще сложат край на отношенията им.