Да станеш за резил: Канадска влогърка показа истинските лица на Андреа и Моника Валериева (снимки и видео)

Фолкдивата Андреа и риалити звездата Моника Валериева станаха обект на подигравки от цял свят. Родните знаменитости бяха включени в брутална класация в личния канал на топвлогърката от Торонто и фотограф с над 10-годишна практика - Шарлот Добре, научаваме от "България Днес".

В смехотворния подбор са вмъкнати най-различини публични личности от цял свят, които перманентно се подвизават в социалните мрежи посредством абсурдно фалшифицираните си снимки.

Е, не е изненадващо, че сред тях подобаващо място са намерили и родните силиконки, които ежедневно публикуват фотоси, преминали през щателната обработка на Негово Величество Фотошопа. Фалшименто кадрите на Андреа и Моника явно толкова са впечатлили Шарлот, че тя с охота ги е поместила в смехотворната класация за фалшименто кадри.

"Всичко, което заявявам в това видео, е мое мнение, но като опитен фотограф с 10-годишна работа не споделям мненията си, без да имам знанията, които да ги подкрепят", споделя Шарлот. Канадската звезда успява да открие и истинска снимка на фолкдивата, която първа се появява дори в самото начало на видеото за измамници в социалните мрежи. И наставя обработената до неузнаваемост и стругована като модел на Аушвиц певица с далеч не така рафинираната ѝ истинска визия, уточняват от "България Днес".

"Тази... ооо, тук има огрооомна разлика, много голяма разлика. Даже не знам дали е известна, дори не знам коя е, но при положение, че явно е публична личност, все някога ще я наобиколят фенове, нали така? Е как тогава ще я разпознаят на живо след такива обработени кадри", смее се на фолкдивата известната влогърка.

View post on Instagram
 


Шарлот, която се радва на над 230 хиляди последователи в социалната мрежа, прави коментар и относно външността на българската моделка Валериева. Моника, която също като Андреа e известна с това, че редовно заблуждава феновете със снимки, на които е коригирала лицето и фигурата си, е изтипосана от влогърката с колаж от фотоси, направени по време на телевизионно предаване. "Тук има кадри от нейния профил и такива от сигурно някакво риалити шоу, често звездите от такива предавания обработват прекомерно снимките си. И да, ето и тук - това не изглежда като да е един и същ човек", коментира влогърката.

Видеото с Моника и Андреа е гледано от над 181 хиляди души от цял свят.

Четете още: Разкрепостеност в Мрежата: Митко хвана Биляна Йотовска за... (снимка)