Да забравиш Шакира за нула време: Пике вече е с младо гадже, ето коя е тя

12 август 2022 | 17:32
9102
4
снимки: Getty Images
4

Очевидно Жерар Пике никак не си губи времето, след като се раздели с Шакира. Двамата имаха връзка над 10 години, а плод на любовта им са двете им деца, но наскоро двамата най-изненадващо обявиха, че пътищата им се разделят и всеки ще продължи в различна посока. 

Известно е, че в момента футболистът и певицата спорят при кого ще останат синовете им, а в това време Пике, за когото се говори, че е успял да отблъсне Шакира с множеството си изневери, вече има нов човек в живота си. 

Шакира, Пике

Става дума за красива студентка, на име Клара, която е с цели 12 г. по-млада от Жерар и която работи в ПР екипа му. Тя все още учи Връзки с обществеността, а пък бившият любим на Шакира изглежда, че има сериозни намерения към нея. Двамата били много внимателни да не бъдат засечени заедно на обществени места, защото все още не желаят да афишират връзката си. Поради тази причина Клара дори изтрила профилите си в социалните мрежи. 

Шакира, Пике

Не е известно дали отношенията между двамата са започнали преди или след раздялата на Шакира и Пике. 

Четете още: Мария се превърна в Криско и отнесе жестоки критики


Още по темата

Коментари

4 Името си е Мое
  13 август 2022 | 15:21 отговор
 

Едно куче като почне да яде лайна, никога не се отказва. Така е и Пике(жалко за кариерта му

 
3
  12 август 2022 | 20:30 отговор
 

 
2 Бивш от МВР
  12 август 2022 | 18:29 отговор
 

Георги Пешев, че вече виде ли я хубавата наша надка дойчева.

 
 
Бивш от МВР
12 август 2022 | 19:12

!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!

1 Бивш от МВР
  12 август 2022 | 17:45 отговор
 

А я все още тъгувам за красавецо пол уокър как така си замина без време.

 
 
Бивш от МВР
12 август 2022 | 17:45

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!!

 
Бивш от МВР
12 август 2022 | 17:46

!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!!

 
Бивш от МВР
12 август 2022 | 17:46

!!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!!

 
Бивш от МВР
12 август 2022 | 17:46

!!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин е прекалила.

 
Бивш от МВР
12 август 2022 | 17:47

Masterboy - Feel The Heat Of The Night (Official Video)

Добави Коментар

Най-четени