Автор
Весела Георгиева

Дами, Валери от "Игри на волята" сподели нещо любопитно в личен план

Определеният за най-сексапилен участник в тазгодишния сезон на "Игри на волята" - Валери, синът на Мария Гроздева, разкри, че в момента е необвързан, но загатна, че доскоро е имал връзка с популярна личност.

View post on Instagram
 

Феновете на предаването са сигурни, че мачото не говори за съотборничката си от предаването Мариела, с която имаха симпатии пред камерите. Тя почти му се обясни в любов, разплаквайки се по време на отпадането му...

View post on Instagram
 

"Късаше ми се сърцето така както се късаше и тогава… Когато загубиш приятел в тази изолирана среда, имаш чувството че си го загубил завинаги… Усеща се липсата ти. Ти беше сърцето и душата на племето. Всички те обичаме. Винаги искаше да има мир и разбирателство. Нямаше битка, в която да не пролееш и пот и кръв…не за себе си, за племето! Фаворит! За мен ТИ значеше много в тази игра. Бъди горд със себе си, Безстрашен!", написа Мирела.

View post on Instagram
 

Валери обаче не разкри повече подробности за кого говори. Синът на Мария Гроздева е категоричен, че никога досега не е изневерявал на човека до себе си.