Дами, Валери от "Игри на волята" сподели нещо любопитно в личен план

04 ноември 2022 | 12:07
8618
1
Инстаграм
1

Определеният за най-сексапилен участник в тазгодишния сезон на "Игри на волята" - Валери, синът на Мария Гроздева, разкри, че в момента е необвързан, но загатна, че доскоро е имал връзка с популярна личност.

Феновете на предаването са сигурни, че мачото не говори за съотборничката си от предаването Мариела, с която имаха симпатии пред камерите. Тя почти му се обясни в любов, разплаквайки се по време на отпадането му...

 

"Късаше ми се сърцето така както се късаше и тогава… Когато загубиш приятел в тази изолирана среда, имаш чувството че си го загубил завинаги… Усеща се липсата ти. Ти беше сърцето и душата на племето. Всички те обичаме. Винаги искаше да има мир и разбирателство. Нямаше битка, в която да не пролееш и пот и кръв…не за себе си, за племето! Фаворит! За мен ТИ значеше много в тази игра. Бъди горд със себе си, Безстрашен!", написа Мирела.

Валери обаче не разкри повече подробности за кого говори. Синът на Мария Гроздева е категоричен, че никога досега не е изневерявал на човека до себе си.

Младежът е фен на всичко, свързано с адреналина - сноуборд, уейкборд, колело, каскади. Казва, че винаги е искал да лети.

А мотото му е: “Страховете, с които не се сблъскваме, стават наши граници.”

Коментари

1 Познавачката
  07 ноември 2022 | 20:03 отговор
 

ЗА МЕН ВАЛЕРИ БЕШЕ НАЙ ДОСТОЙНИЯ ИГРАЧ.ТОЙ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ПОБЕДИТЕРЯ.ТОЙ БЕШЕ МОЯ ФАВОРИТ НО ГО ИЗИГРАХА ЛОШО.

 

Добави Коментар

Най-четени