Коронавирусът застигна един от най-обсъжданите участници от тазгодишното издание на "Фермата". Данчо, за когото се говори, че е изоставил годеницата си, заради увлечението си по актрисата Даяна Ханджиева, е заразен с Ковид-19.

За съжаление болестта не преминава леко при него и в момента той се бори за здравето си в болница. Данчо сам публикува видео в социалните мрежи от стаята, в която е настанен и сподели, че е признателен за грижите, които получава:

View post on Instagram
 

„Благодаря на всички за загрижеността. Последните 9 дни бяха тежки и затова не бях толкова активен. За щастие, хванахме всичко навреме. Ще бъда още няколко дни в болница, но вече се чувствам добре. Хора, COVID е изключително сериозно и коварно нещо. Пазете се!“

Не е известно как и къде се е заразил участникът от "Фермата", а навръх Нова година разбрахме, че и Глория е в болница с Ковид-19. Певицата е била заразена по време на ангажимент в Пловдив на 25-и декември. Стана ясно, че въпреки забраните и засилените проверки, фолкдивата е забавлявала гости на голям хотел с хитовете си, а дистанцията е била скъсена. Тепърва предстои да се изяснят поробностите около незаконното чалга парти, до момента певицата не е коментирала скандала.

View post on Instagram
 

Четете още: Иха! Жанета Осипова е бременна?