Автор
Woman.bg

Дани печели Брадъра заради любовта с Алекс?

Вълна от коментари заля социалните мрежи, след като вчера във „ВИП Брадър” Алекс Богданска призна: „Искам да съм с Дани”. Красавицата се хвърли в обятията на бившия си любим и прошепна, че все още непрекъснато желае компанията му. "На мен не ми липсва нищо в Къщата, защото се чувствам цяла, когато Дани е тук!"
Лудият репортер бе видимо щастлив, но и леко предпазлив в разкриването си пред бившата си любима. След като преди година се разделиха с бурен скандал, днес двамата изглеждат влюбени, но и доста притеснени. Вина за това имат основно Сашка Васева и Цуни, които непрекъснато обясняват на Дани колко подмолен човек е любимата му. Двамата бяха подразнени от номинациите на миската, която обяви единия за сваляч, а другия за човек с безпринципна позиция. Това накара Цуни да нападне Богданска, но само зад гърба й. На дълго и широко той обяви пред няколко съквартиранти, че тя е имала две паралелни връзки-с богат италианец и българин на име Жоро, който Цуни добре познавал. За двуличната порода на Богданска той дори съобщи на Даниел Петканов, като непрекъснато го предупреждаваше, че тя не е стока. Цуни директно си призна, че шпионирал брюнетката в Инстаграм, за да знае какво прави всеки един момент.


Социалните мрежи също не вярват в завърналата се любов и обвиняват продуцентите, че са нагласили романтичните сцени, за да неглижират скандалите около шеф Петров.
Засега повечето зрители съзират манипулации както във вота за изгонване, така и в романтичната връзка на Алекс и Дани. „От самото начало готвят Дани Петков за победител и това е просто поредната сцена, за да се хареса на публиката. Те са заедно от септември месец и това е просто един театър. Не вярвайте на абсолютно нищо!”, пише зрителят Г. А. „И сега какво, Биг Брадър я привика да я смъмри колко лоша актриса е, тя играе толкова инфантилно”, коментира гневна една от зрителките на предаването, след като Алекс бе в изповедалнята, за да разкаже за любовта си.

Четете още: В новия ВИП Брадър сексът няма да е мираж