Дани Петканов не е кръцнал само носа, променил е още нещо - вижте какво!

18 октомври 2021 | 16:04
12343
12
Инстаграм
12

Даниел Петканов не се задоволил само с нов нос, а е пипнал и брадичката си. Репортерът е коригирал и хармонизирал долната част на лицето си, писа „Уикенд”.
 

Мъжът на Александра Богданска става все по-суетен и е решил да се тунингова стабилно. Заедно с операцията на носа Дани е пообравил и брадичката си.

„Реших, че така и така лягам под ножа. Или ще го направя сега, или никога” - аргументира се Петканов.

Пластиката на брадичката с имплант е хирургическа интервенция, при която се хармонизира долната част на лицето в областта на брадичката, като се нормализира формата и големината. Това се постига чрез използване на биосъвместим имплант и последващото му фиксиране с титаниеви винтове. Шевовете на Даниел са в устната кухина и той вече се чувствал добре. Много от феновете обаче го вземат на подбив, че става за смях заради пари.


Припомняме, че Петканов има присадена коса и зъби, които също смята да ремонтира на аванта. Жена му Александра пък е със силикон и доста разкрасителни процедури - филър в устните, скули, оформена брадичка. Повечето неща са направени безплатно в столична клиника, чието рекламно лице е моделката.

Коментари

2 Фен на Българското.
  19 октомври 2021 | 08:39 отговор
 

Е по гнусно семейство няма.

 
1 АЗ
  19 октомври 2021 | 08:21 отговор
 

"...пообравил .." ?????????

 

Добави Коментар

Най-четени