Семейство Петканови не спират да бъдат обект на медийния интерес. Не просто защото са едни от най-популярните лица в страната ни в момента, но и заради изключително бурния им любовен живот, който те съвсем не крият от феновете.

Напротив, припомняме ви, че в началото на годината те споделиха няколко видеа, в които на дълго и широко разказват за проблемите в отношенията си с детайли и дори обявиха публично, че са на път да се разделят. Но само няколко седмици по-късно те решиха да останат заедно и до днес не спират да се обясняват в любов един на друг, като дори се подложиха и на огромна промяна заедно и буквално смениха носовете си.

Вчера пък Даниел, известен още като Лудия репортер, сподели съвсем искрено какви са чувствата му към Алекс в момента:

View post on Instagram
 

"Понякога жена ми зверски ме дразни, но генерално си я обичам много", написа той да тяхна обща снимка, направена във Велинград, където вероятно двойката е прекарала почивните дни.

View post on Instagram
 

Алекс не остана длъжна на Дани и му отвърна с простичко, но много мило послание "Обичам те". Явно в момента ситуацията в семейството е благоприятна и няма и спомен от кавгите, които се разиграваха преди няколко месеца.

Четете още: Лора Караджова излезе пияна на сцената на Маскираният певец?