Дани си го връща тъпкано на Симона - ето какво направи

25 октомври 2021 | 17:01
5729
2
снимки: Instagram
2

Ако допреди няколко седмици само се шушукаше за раздяла между Симона Загорова и любимия ѝ Даниел, то днес знаем със сигурност, че двамата вече не са заедно. За краха в отношенията им заговори лично дъщерята на Глория, която призна в телевизионния ефир, че е приключила връзката си с бащата на детето си.

 

Тя обаче отказа да сподели публично какви са причините за раздялата, но побърза да отбележи, че остава в контакт с Даниел, тъй като двамата ще си делят грижите за бебето. Но от думите на Симона, както и от последните действия на бившата ѝ половинка, определено си личи, че всякаква любов помежду им е изчезнала и дори прозира обида и в двамата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@simonazagorova21)

Още преди да съобщи официално, че са разделени, Загорова изтри всички общи кадри с Даниел, които е публикувала в социалните мрежи от началото на връзката им. А след интервюто, той направи същото, като се говори, че в момента се е отдал на любовна мъка и може би желание за отмъщение. Това си личи от съдържанието, което Даниел споделя в мрежата през последните дни, а именно - как се забавлява в компанията на други хубави дами. Според близки до зарязания млад татко той не излизал от любимите си заведения в продължение на дни, а там давел мъката си по Симона, докато тя отглежда рожбата им. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@simonazagorova21)

Четете още: Ето кой предсказа на Луна преди 10 години, че ще бъде президент! (видео)

Още по темата

Коментари

2 Сбогом!
  25 октомври 2021 | 22:09 отговор
 

Причината? Безформена, тлъста(ген), нагла, тъпа, слушаща дъртия рептил-майка си и т.н......

 
1 фен(бивш)
  25 октомври 2021 | 19:50 отговор
 

Заведенията,с колко етажа са?

 

Добави Коментар

Най-четени