Автор
Христина Кирилова

Дара засенчи Галена с деколте - млада, секси и надарена

Известно е, че много популярни и дори не чак толкова популярни дами в днешно време се обръщат към естетичната хирургия, за да достигнат идеалите за красота. И колкото и нови методи за разкрасяване да се появяват, силиконовите гърди си остават класика в жанра. Особено когато говорим за фолкфдивите. Мнозина обаче се усъмниха дали Дара, която категорично не спада към чалгата, не е легнала под ножа, за да уголеми бюста си.

В последно време певицата показва все повече пищния си балкон, който сякаш изглежда по-впечатляващо от преди, но истината е, че красавицата не е прибегнала към имплантите. И в последния епизод на "Гласът на България", в който влиза в ролята на жури рамо до рамо с Галена, чрез тоалета си показа прекрасните си, напълно естествени, гърди. "Галена може само да ти завижда за естествения бюст", пишат нейни фенове с мрежата. За брюнетката отдавна се знае, че е природно надарена, но този път определено шашна зрителите.

View post on Instagram
 

За Галена пък е известно, че е легнала под ножа за уголемяване на гърдите, още на 21-годишна възраст. Процедурата дори била платена не от кого да е, а от собствения ѝ баща, който нямал нищо против, също както и майка ѝ, защото подкрепяли тогава бъдещата фолкзвезда в желанието ѝ да се чувства красива.

View post on Instagram
 

„В бюста приличах повече на тате, отколкото на майка“, обясни с усмивка Галена пред Димитър Рачков преди време. Сега всяка гърда е с 400 кубика силикон, а характерната кръгла форма прави прелестите на Галена разпознаваеми от 100 метра.

Четете още: Камелия подлуди феновете по халат (снимка)