Актрисата Дария Симеонова от „Мен не ме мислете“ призна неочаквано, че се омъжва край морето. Това се случи в импровизиран лайв в Instagram с продуцентите на сериала-Иван и Андрей. Лошата интернет връзка бе причината Дария и колежката ѝ Весела Бабинова да обяснят, че се намират в малкото морско селце Варвара, където няма никакъв обхват. Те разкриха, че въпреки премиерата на втория сезон на „Мен не ме мислете“, имат по-важна мисия и няма как да бъдат в София.



Дария с усмивка допълни, че причините всъщност са две – първата е кръщенето на сина ѝ Макс, а втората е нейната сватба. Първоначално Иван и Андрей помислиха, че това е някаква шега, но Дария ги увери, че е самата истина. Тя е решила да каже заветното „Да“ на своята половинка Антон именно във Варвара на 9 септември.



Двамата се запознават преди около 5 години тук на морето. Тя описва този ден като изживяване, което никога няма да забрави, а него като „романтичен, готин и смел.“ По време на свое пътуване до островната държава Вануату, Антон предлага на Дария да стане негова законна половинка - отново на плажа. Тя от своя страна го изненадва с новината, че ще става татко. Четири години по-късно двамата сбъдват мечтата си да се врекат във вечна вярност