Автор
Люблена Папазова

Даяна Ханджиева шокира: Данчо ми е най-противният във „Фермата“

Актрисата Даяна Ханджиева и илюзионистът Данчо, които бяха неразделни в риалитито „Фермата“ и доскоро спяха в едно легло, вече не се понасят. От романтични съюзници, двамата се превърнаха в непримирими врагове. Отношенията им тотално рухнаха, след като фокусникът, който стана фермер на седмицата, предпочете за своя помощничка стюардесата Ваня, вместо сърдечното си увлечение Даяна. „Всичко между нас приключи! Като взимаш тъпи решения, ще си носиш последствията!“, тросна се звездата от „Скъпи наследници“.

Решението на Данчо не е изненада за зрителите, защото Хепи Ванче и фокусникът от Габрово се сближиха в последно време заради любовните си разочарования. Стюардесата на няколко пъти не скри гнева си към пилота Петър, а габровецът директно обвини Даяна, че го e „направила на шматка” и след излизането си от предаването ще търпи сериозни подигравки заради увлечението си към актрисата. Тя обаче явно не очакваше подобно решение от страна на влюбения фокусник, затова се обиди и престана да говори с илюзиониста, като тотално го игнорира.

„От цялата ферма Данчо ми е най-противният човек“, призна по-късно красавицата пред сащисания строител Боби, въпреки че няколко седмици по-рано се кълнеше в силната си, неразрушима връзка с фокусника. Ханджиева обаче хич не се отказва от стремежа си да бъде възможно най-дълго време с пилота Петър. И в последния епизод тя го придърпа в леглото, яхна го и му направи масаж на голо.

Четете още: Милена от "Фермата" разкри най-голямата си тайна