Дейвид Бекъм винаги е бил известен не само с невероятния си чар, но и с прекрасните си качества като съпруг. Той не крие обожанието си към Виктория и макар да са повече от 20 години заедно, любовта им не стихва. Нещо повече - Дейвид не спира да се старае да бъде най-добрият партньор за жена си.

Самата Виктория се похвали, че футболистът ѝ помага в гримирането, като сподели няколко кадъра в Инстаграм как той ѝ съдейства в нанасянето на последните щрихи. Не е учудващо, че дизайнерката се доверява на уменията на любимия си, тъй като той е участвал в стотици фотосесии и определено има набито око за грима, макар и да е представител на мъжкия пол. А ние трябва да признаем, че резултатът, който виждаме по лицето на Виктория е доста впечатляващ.

Към кадъра как съпругът ѝ ѝ поставя гланц за устни, г-жа Бекъм е написала: "Намерих гримьор в околността...изглежда, че работи добре". Тя е публикувала и селфи от тоалетната и шеговито е добавила: "Когато най-доброто осветление за снимки е в мъжката тоалетна".

Четете още: Няма да я познаете: Вижте Жанета Осипова преди операциите (снимки)