Американската поп певица Деми Ловато пусна нов документален филм, чиято премиера в YouTube се завъртя на 10 октомври.

В новата си лента "Demi Lovato: Simply Complicated" изпълнителката на парчето "Sorry Not Sorry" разкрива как минава животът ù зад сцената.

Филмът разказва за създаването на шестия албум на певицата "Tell Me You Love Me", който излезе на 29 септември 2017 г., както и за живота ù извън музиката, включително и за връзката й с актьора Уилмър Валдерама, с когото певицата се раздели през 2016 г. след 6-годишна връзка.


Деми Ловато и Уилмър Валдерама

За документалната лента певицата е снимана по 24 часа в денонощието в продължение на една седмица.

Това е вторият документален филм за 25-годишната звезда след "MTV Stay Strong", разказващ за победата ù над наркотичната зависимост и връщането ù на музикалната сцена.

По-долу ви представяме няколко любопитни, а някои от тях дори и шокиращи, откровения на певицата за зависимостта й от наркотиците и борбата й с тях, за силната й връзка и раздялата й с голямата й любов Уилмър Валдерама, за работата й, без която не може, и любовта:

За първия път, когато пробва кокаин: „Бях на 17 години, когато работех за Disney Channel. Бях с двама приятели и те ме „посветиха“ в това ужасно нещо. Бях уплашена, защото майка ми винаги ми казваше, че сърцето ми ще спре да бие, ако се осмеля да взимам кокаин. Въпреки това аз се пристрастих към него.“

За първата си среща с Уилмър Валдерама: "Срещнах го на 11 януари 2010 г. Бяхме в неговата къща. В мига, в който го погледнах в очите, си казах... трябва да имам този мъж.“

Когато за първи път започва да излиза с Уилмър: "След като навърших 18 години, започнахме да се срещаме. Именно в онази първа наша интимна среща, аз която никога не бях вярвала, че може да съществува любов от пръв поглед, осъзнах, че именно тя ме беше връхлетяла с пълна сила.“

За силата на връзката й с Уилмър: "Свързахме се на такова ниво, с каквото никога не съм се свързвал с никого преди. Той беше моята опора, моето всичко."

За раздялата й с Уилмър: "Раздялата ни няма нищо общо с това, че сме спрели да се обичаме. Двамата заедно решихме, че вероятно ще е по-добре, ако продължим нататък... като приятели. И го направихме, не защото между нас пламъкът на любовта беше угаснал. Не. Ние се обичахме и продължаваме да се обичаме. Но осъзнахме, че има някои неща, които и двамата трябва да изживеем, без да си пречим един на друг. Дадохме си свобода. Знам, че винаги ще се подкрепяме взаимно."

За това, че е все още влюбена в Уилмър: "Мисля, че сърцето ми е и винаги ще бъде с Уилмър. Бях, съм и ще бъда с него. Не можеш да споделиш с някого шест години от живота си, да му дадеш огромна част от него, а после да си го вземеш обратно. Не е възможно това. Сигурна съм, че никога няма да срещна някого, който да е достоен да се сравнява с него. Сърцето и умът ми са винаги отворени за Уилмър."

За периода й към наркотичната зависимост: "Чувствах се ужасно самотна, гладът към кокаина стигаше чак до сърцето ми... Това е нещо, към което винаги ще се връщам, за да си давам сметка колко безумни и непростими неща съм правела, само и само да си набавя нужната ми доза.“

Още за пристрастеността й към кокаина: „Бях толкова пристрастена към кокаина, че дори съм промъквала тайно дрога през летища и самолети. Бях тотално полудяла."

„Бях ужасна и непоносима в онзи период. Това, което вършех, беше ненормално. Слава Богу, подложих се на лечение и се спасих."

За работата: "Работата е форма на медитация за мен. Ангажиментите ме откъсват от всякакви други мисли и изпълват сърцето и съзнанието ми с творческа енергия.“

За любовта: "Отворена съм за всякаква връзка, без значение с мъж или жена."


Четете още: 7 знаменитости, преборили хранителните си разстройства