Деми Мур без бръчки - направила ли си е актрисата пластична операция

Месец след слуховете, че се е подложила на пластична операция, на профила си в Инстаграм Деми Мур публикува кадър, на който няма и след от бръчки по лицето ѝ, пише „Дейли мейл“.

Променената визия, с която бившата съпруга на Брус Уилис се показа в социалната мрежа, изненада и стресна повечето ѝ фенове.

View post on Instagram
 

На фотоса 58-годишната красавица е седнала на пода в апартамента си сред разпръснати около нея дрехи. Облеклото ѝ е семпло и ежедневно, съставено от кафяв суичър с бял десен, сини дънки и шапка тип барета с леопардов принт.

"Ранно пролетно почистване или шанс за игра на обличане“, гласи текстът на звездата към публикацията, която към момента е натрупала над 60 хиляди харесвания.

"Това е най-фотошопираната снимка, която съм виждал!", "Колко жалко, изглежда много странно. Има неправилна форма на устата. С парите ѝ човек би могъл да наеме по-добър хирург", "О, Боже, това вече не е добре, и тя си съсипа лицето!", пошат фенове на актрисата под снимката.

Някои от тях дори откровено признават, че любимката им е толкова променена на кадъра, че едва са я познали: "Променена до неузнаваемост", "Съвсем различен човек", гласят част от коментарите им.

View post on Instagram
 


Постът предизвика и дискусия на тема - направила ли си е наистина Деми Мур пластична операция, както някои таблоиди писаха наскоро, или, подобни на други свои колежки, е заложила на услугите на така популярните напоследък онлайн приложения за подмладяване.

View post on Instagram
 

Четете още: Простреляха кучкаря на Лейди Гага - отвлякоха любимите ѝ песове