Автор
Woman.bg

Деми Мур била бисексуална, бракът й с Аштън – отворен

Вчера Деми Мур обяви официално, че се развежда със съпруга си от шест години Аштън Къчър.

Раздялата идва след като в пресата се появиха обвинения срещу Аштън, че е изневерил на половинката си с блондинка.

Сега в таблоидите се появиха твърдения, че връзката на Деми и Аштън е била доста сложна, а пикантни подробности от нея са били скрити доста дълго време.

Според изданията Мур и Кътчър са имали „отворена връзка”, а освен това актрисата имала бисексуални наклонности.
„Деми е привлечена от жените също толкова, колкото от мъжете, така че не можеше винаги да вземе всичко, което й беше необходимо от Аштън” – споделя близък до семейството.

„Всички в Холивуд знаят, че те имаха отворен брак, но двамата успяха да опазят в тайна този факт от широката публика” – допълва източникът. „Тя нямаше проблем с това Аштън да флиртува с други. По някакъв начин връзката им работеше през всички тези години. И двамата се уважаваха един друг. Беше им доста забавно”.

Въпреки това, след като изневярата на Аштън стана публична, нещо се пречупва в отношенията им.

Комедийната актриса Челси Хендлър сподели, че въпреки че не познава добре двойката според нея е очевидно, че Аштън и Деми са имали отворени отношения, че са се забавлявали с жени и са правели тройки. След това се стигнало до флиртове, в които Деми не е участвала и това довело до раздялата им.

Първото момиче, което публично призна че е имало връзка с Аштън през 2010 г. е Бритни Джоунс.

Бритни сподели с медиите, че Аштън й споделил, че има отворен брак. Той я поканил в дома си, докато Деми не била в града. След като правили секс актьорът казал на Бритни, че двамата със съпругата му имат практика да споделят партньорките си и че дори му било гузно, че не я е споделил с Деми.