Автор
Woman.bg

Деми Мур призна за подла изневяра в миналото

В мемоарната си книга "Inside Out" ("Отвътре навън") Деми Мур издава редица пикантни факти около личния си живот. Сред тях актрисата признава и за скандална изневяра от своя страна.


Става дума за първия ѝ съпруг - музиканта Фреди Мур, за когото се омъжва едва 18-годишна.

"Нощта преди да се оженим, вместо да подготвям брачния си обет, се обадих на мъж, когото срещнах на снимачна площадка. Измъкнах се от собственото си моминско парти и отидох в апартамента му", разказва Деми Мур.

Обяснява действията си с тъгата след самоубийството на баща си през 1980 г., и увереността си, че не може да спре това, което вече е започнала. "Не можех да се измъкна от този брак, но можех да го саботирам", пише тя.


Звездата от „Призрак“ и „Стриптийз“ споделя още, че е била едва на 16, когато за първи път пътищата им – на нея и Фреди, се кръстосват. По онова време Фреди е женен за първата си съпруга Люси.

„Тогава бях самоуверена тийнейджърка, която не изпитваше особено уважение към институцията на брака. Затова и нахлух без никакво притеснение в живота му и без да ми пука какво мога да причиня на съпругата му“, признава актрисата в своите мемоари.


След раздялата си с Фреди Мур, Деми се омъжва за актьора Брус Уилис. Това се случва през 1987 г. Бракът между двамата продължава до 2000 г. От него именно са и всичките деца на актрисата – трите ѝ дъщери – Румър (31), Скаут Лару Уилис (28), Талюла (25).

През 2005 г. Деми Мур казва „Да“ на 16 години по-младия от нея актьор Аштън Къчър. Бракът между двамата оцелява цели осем години.

Четете още: Деми Мур е била продадена от майка си и изнасилена в тоалетна