Деси Банова се уреди със собствена рубрика в Нова по случай рождения си ден

Очарователната синоптичка Деси Банова се връща отново на екран, но този път в доста по-различно амплоа. Говори се, че любимата на президента Росен Плевнелиев е получила доста щедър подарък за рождения си ден, а именно да води своя рубрика в най-любимото си предаване "На кафе". Деси не скрила от съпруга си, че винаги е мечтаела да вземе участие в сутрешното шоу, а той се погрижил това наистина да се случи.

Припомняме ви, че Банова се оттегли от телевизионния екран, когато даде живот на второто си даде - Йоан през 2018 г. От тогава не сме я виждали по медиите, а отпускът ѝ по майчинство приключи още през октомври. Деси обаче е твърдо решена отново да се завърне в телевизията, защото желанието ѝ да бъде успешна, работеща жена никога не е стихвало. Говори се, че синът ѝ от Плевнелиев все още не е тръгнал на детска градина, но може би този казус е решен и съвсем скоро ще видим красавицата в ефира на Нова телевизия.

Деси Банова неведнъж е доказвала, че е страстен почитател на "На кафе" - точно в това предаване тя и Росен Плевнелиев обявиха официално връзката си, а след това съобщиха и че очакват дете. Дамата, която всички познаваме като една от най-очарователните синоптички не възнамерявала да се завърне като момиче на времето. Дори малко преди да се оттегли от телевизията, тя започна своя рубрика в "Здравей, България", в която представяше историите на успели българи.

Все още не е известно как ще се казва рубриката ѝ в "На кафе" и от какво естество ще бъде, но се надяваме, че съвсем скоро ще видим пленителната ѝ усмивка на екран.

Четете още: Петя Дикова шокира половинката си с това признание