Автор
Весела Георгиева

Деси Банова зарязва времето, заради най-гледаното предаване на Нова тв?

Деси Банова се радва на своята лятна семейна почивка с южната ни съседка. За съжаление в Гърция има доста строги мерки, заради коронавируса, но това не попречило на Деси да се наслади на красотата на отдиха.

View post on Instagram
 

Луксозната резиденция на Плевнелиев се намира в баровската местност Амаксина в град Уранополи на полуостров Халкидики, пише "Марица". Имението, оценено на 3 милиона евро, предлага всякакви удобства, за да се чувстват Деси и децата комфортно.

View post on Instagram
 

В началото на септември обаче Деси се вълнува от други неща - едно от тях е предстоящото й връщане в ефира на телевизията. През миналата седмица станаха ясни доста рокади в тв ефира, но до този момент няма индикации от Нова, че Деси е сред тях, пише Ретро.

View post on Instagram
 

Все още обаче от „На кафе" не са анонсирали новия сезон, пък коментират в "Марица". А не е тайна, че Гала и Банова са близки приятелки и именно при русата тв водеща бившата синоптичка разказа за любовната си история с Росен Плевнелиев. Заради това се говори, че Гала може да даде поле за изява на приятелката си, която категорично отказвала да се върне в отбора на синоптичките, пише още "Марица".