Преди дни двойката спретна кръщене на сина си Борис. На едно от клипчетата се вижда как Малката Кобра целува по устата фолк певицата, забеляза „Уикенд”. Това породи слухове, че спортистът и певицата са се събрали.

„Явно Деси му е простила, че я заряза. После си беше намерил нова жена, но сега се е върнал с подвита опашка при нея”, коментираха от обкръжението на звездното семейство.

Блондинката от Гълъбово и Найденов организираха кръщене като сватба. То се състоя в ресторанта на столичен хотел, с много гости, снимки и музика. От кадрите в социалните мрежи се вижда как двамата родители танцуват блус, а синът им е на раменете на таткото. Младокът шепне нещо на ухото на по-възрастната си половинка, гушка я и дори я целува, а тя умира от щастие след размяната на нежности. На кръщенето изпълнителката от лекия жанр е с красива рокля, но дори и тя не може да прикрие наедрелите форми на блондинката, която така и не може да отслабне, а става все по-закръглена.

View post on Instagram
 

„Сигурно са решили да си дадат нов шанс в името на детето. Все пак не е хубаво да расте с разделени родители. Едва ли от уважение ще я целува по устата”, коментираха от обкръжението на Деси Слава.

Още преди година тръгна мълвата, че Малката Кобра и фолк звездата са разделени. Постепенно тези слухове се потвърдиха и от двамата, като първо блондинката призна за разлъката. Двамата са скъсали още преди около година, но са се разбрали да не го огласяват пред медиите. „Заедно или не, по-важното е, че сме щастливи“, отговори многозначително фолк певицата преди време на въпроса дали е разделена с младока, но всички разбраха скрития смисъл зад думите й.

Във фолк средите се шушука, че Благой Найденов е предприел първата крачка към раздялата. 17-те години разлика във възрастта им започнали да си казват думата, особено след раждането на сина им. След като дари спортиста със син, Деси изпадна в дълбока депресия, а многото качени килограми допълнително я отчаяха и отдалечиха от секси мъжлето й.

View post on Instagram
 

„Благой може да има почти всяка жена. Млад е, красив, мускулест, печели добри пари, доста жени се заглеждат по него, но и той по тях”, коментираха авери на боксьора, който е баща на малкия син на певицата.

Четете още: Уау! Зуека заминал с над 1 млн. лева?