Деси Цонева избухна, фенове я нападнаха заради гърдите ѝ

Деси Цонева определено е сред най-активните дами от шоубизнеса, които всеки ден споделят свои снимки в социалните мрежи. Също така журналистката не спира и да комуникира с последователите си, като те често ѝ задават въпроси, а тя отговаря напълно в свой стил - искрено и с най-точните думи.

И макар мнозина да я заливат с комплименти за външния ѝ вид, не липсват и недоброжелатели, които не пестят критиките си. Една от последните теми, заради които последователи успяха да ядосат Деси Цонева, бе за гърдите ѝ, които очевидно тя никога не е коригирала. А пък не бихме казали и че ѝ е необходимо.

View post on Instagram
 

Но знаем, в социалните мрежи всички са безпощадни и много потребители не пропускат да отправят не чак толкова ласкателни думи към известните личности. Самата Деси сподели в публикация, че неведнъж е получавала критики за малките си гърди и дори често ѝ е задаван въпросът кога ще си сложи силикон. Ето какво отговори тя:

"Не знам защо някакви хора постоянно ми пишат коментари под снимките, че нямам цици и кога ще си сложа силикон. Е, че какво пък толкова не ме харесвате?! Аз така се чувствам най-добре".

View post on Instagram
 

Четете още: Леле! Няма да повярвате колко тежи Лияна!