Журналистката Деси Цонева, сложи край на връзката си с досегашния си партньор - ресторантьорът Георги Джамов, пишe "Монитор".

Само преди няколко месеца Георги подари годежен пръстен на любимата си, а през това лято двойката планираше да мине под венчилото. Двамата дори обмисляха да си кажат заветното „да” още през март на скипистата в Банско.


Снимка: LOVEstyle

„Исках да сляза със ските с бялата рокля и дългия воал, но ще отложим сватбата за по-нататък. Пак ще е тази година, но най-вероятно през лятото. Казаха, че не е хубаво да е толкова скоро след смъртта на татко. Така че засега няма да бързаме с датата”, сподели пред сп. Love Style дъщерята на големия журналист и телевизионен водещ Димитър Цонев, който внезапно си отиде след инсулт миналата година.

С Георги бяха заедно две години, а за връзката им се заговори след престоя на чаровната водеща в къщата на Vip Brother.

Четете още: Деси Цонева спи с мъжа на леля си

Преди десeт години Георги Джамов е бил интимен партньор на по-малката сестра на Димитър Цонев – Анахид. Тогава влюбената двойка заминала заедно за САЩ, но любовта им зад океана ударила на камък и Анахид избрала да продължи живота си в обятията на друг мъж, с когото се запознала в страната на неограничените възможности. Въпреки раздялата им двамата запазили приятелски отношения. След като Георги се завърнал на родна земя, между него и Деси пламнала искрата на любовта.

През последните месеци двамата живееха заедно с децата си от предишни връзки.


Деси Цонева със сина си

Дари раздялата на двойката е факт, или е резултат от временен изблик на гняв от страна на Деси или Георги, тепърва предстои да разберем...