Автор
Весела Георгиева

Деси Цонева си подарява котето

Деси Цонева изведнъж се сдоби с куп проблеми. Красавицата се опитва да намери дом за бебчетата на своята котка и сподели за това във фейсбук.

"Приятели в края на май месец тези прекрасни котета ще бъдат готови да поемат по своя път с новите си собственици! Ако искате вие да сте от тях пишете на лично! Гледани са перфектно в дома ми от самото им раждане! Аз ще оставя едно и майката, но за другите три нямам възможност! Ако имате интерес пишете ми! Две черни, едно тигърче и бялото с тигър.", написа Деси.

Дано се намерят добри хора, които да приютят мъркащите сладурчета, че иначе на Деси ще й бъде доста трудно...

Освен котешкият проблем, Деси се сблъска и с друг - козметичен. Брюнетката е решила да разгради филъра в устните си, който е поставила преди повече от година.

Той е мигрирал в зоната под носа и изглеждал като мустак. Това често се случва при слагането на филър в тази област. Решението е едно – да се премахне чрез инжектирането на специален ензим, пише Hotnews.bg.

Деси уж посещава реномирана дерматологична клиника, където се подлага на различни манипулации, но и това не е я спасило от появата на неприятни странични ефекти.

View post on Instagram
 

Навремето брюнетката искаше да си слага и силикон в бюста, но засега се е отказала от по-сериозни интервенции.