ДесиСлава e влюбена, но страда искрено заради големия си син

ДесиСлава най-накрая реши да разкрие дали наистина е разделена с бащата на втория си син - МАА боецът Благой Найденов. Звездата сподели някои от най-интимните си тайни, писа Блиц.

View post on Instagram
 

На въпроса дали са разделени с Благой, Деси отговори кратко, че по-важното е, че са щастливи...

"Доста е трудно да съчетавам участия с грижите за детето. Засега издържам. Щастлива съм от факта, че свекърва ми много помага. С нейна помощ се справям", споделя Деси, но всички се питат къде е бащата и защо не помага в дните, когато Деси е на работа.

View post on Instagram
 

"Старая се да обръщам повече внимание на втория си син, да поправя грешките при отглеждането на големия ми син Майки. Борис ме разпознава по гласа. За отглеждането на Майки ми помогна моята майка. Тогава много повече пътувахме и той остана ощетен от моето внимание. Живея с тази вина. Щастлива съм, че той ме разбира и стана интелигентен и самостоятелен мъж. Гордея с него, хвалят ми го навсякъде", допълва тя в интервю за Би Ти Ви.

ДесиСлава издаде, че в най-скоро време ще представи нов дует с дебютиращ изпълнител. И призна, че е влюбена в песента. "Готова съм с поне три песни за до края на година. Почивката покрай пандемията ми се отрази добре и направих нови песни", завършва тя.