Автор
Христина Кирилова

Десислава и Благой са отново заедно?

Изглежда, че отношенията между Десислава и бившият ѝ любим Благой се развиват бурно. За момента фолкдивата, която скоро започна ударна промяна, като се реши да следва строг тренировъчен режим, запазва пълна конфиденциалност, относно случващото се между нея и по-младия боксьор. Но изглежда, че има шанс връзката им да се е възродила.

Двамата станаха родители в края на 2017-а, малко след което пътищата им се разделиха. А от тогава до днес спекулациите около отношенията им не спират. В скорошно интервю Десислава заяви категорично, че двамата не са се събирали, но са в много добри приятелски отношения. Тя с радост споделя, че синът им не усеща раздялата им, тъй като и двамата посвещават достатъчно време в отглеждането му.

View post on Instagram
 

Певицата обаче направи страхотен жест към Благой, като се присъедини към тържеството за рождения му ден. Нещо повече - зарадва го с няколко песни и му посвети изпълнението си на "Лале ли си, зюмбюл ли си". Това породи отново слухове, че може би двамата са решили да си дадат втори шанс, но дали наистина е така и всичко помежду им в момента се свежда единствено до приятелство и взаимно уважение, вероятно скоро ще разберем.

View post on Instagram
 

Четете още: Криско побесня, постави мързеливците на място