Заради фолкпевицата рапърът ще продължи да радва феновете си. По време на изявата си в новия клуб Jim Beam Center, Nana сподели, че след 24 години на сцената слага край на музикалната си кариера.

Запленен от таланта и красотата на ДесиСлава обаче, звездата промени решението си. Въпреки, че вижда за първи път фолкпевицата едва преди няколко дни на нейно участие в столичен нощен клуб, Nana призна, че е поразен от нейните музикални способности и че едва след като осъществи дует с нея, ще може спокойно да се оттегли, пишат от lifestyle.bg

Още миналата година, когато беше у нас, той даде заявка, че иска да направи дует с българска певица, дори се спрягаше името на Таня Паскова, но до съвместно парче между двамата така и не се стигна.

Сега обаче нещата изглеждат сериозни, не само заради явните симпатии между двамата. Самата ДесиСлава заяви пред екипа на столичния клуб, че много харесва Nana и може да изпее всички негови парчета. Певицата сподели, че с предложението си той й отдава голяма чест и би било глупаво да не се възползва от него.



„До сега Nana е записал с румънска, казакстанска и руска изпълнителка, защо да не запише песен и с българска певица?! Сигурна съм, че ще направим световен хит", категорична е фолкдивата.

Българската и немската звезда започват веднага работа по проекта и се надяват до средата на лятото да реализират идеята си. Двамата издадоха, че в песента ще се пее на български и английски, като за целта Nana започвал да учи нашия език.