Детегледачката на Наталия Кобилкина я научи на нов трик с мъжете

22 ноември 2019 | 12:27
13930
4
снимки: PR, Facebook
4

Какво искат мъжете? Как да ги впечатлим, как да ги омагьосаме с лекота? Как да постигнем точно това, за което мечтаем? Наталия Кобилкина има отговор на всички тези въпроси и вече години наред е гуру на безброй жени по пътя към щастието в любовта. Оказа се обаче, че и самата сексоложка има какво още да научи по темата, свързана с отношенията между мъжете и жените и то не от кого да е, а от детегледачката на сина ѝ Филип.

Самата Наталия заяви пред внушителната аудитория от 500 дами, че е научила невероятен трик от жената, която ѝ помага в отглеждането на детето, с който е успяла да повлияе много на мъжа си. Миналия уикенд Кобилкина проведе семинар заедно с известната психоложка Лариса Ренар, който се радваше на огромен интерес. По време на събитието двете разкриха някои любопитни истини, до които са достигнали, благодарение на собствения си опит.

Наталия Кобилкина, Лариса Ренар

Наталия Кобилкина сподели с искрено удивление как детегледачката на детето ѝ (дама от Бали) я е научила на много лесен, но и в същото време чудодеен трик. Цялата магия се съдържа само в две думи: „Да, сър“. Така отговаряла жената на съпруга на Наталия и се усмихвала широко. Не след дълго Кобилкина открила, че това отношение кара любимият ѝ да бъде изключително любезен, дори щастлив и затова тя решила да усвои тактиката на детегледачката. Сексоложката разкрива, че по този начин е успяла да накара Такис да запише нова специалност в САЩ, да купи малка яхта и да започне курс, за да може да я управлява.Наталия Кобилкина увери дамите, че тактиката „Да, сър“ дава изключителкно бързи резултати. Тя обаче даде и още един съвет на присъстващите, а именно да бъдат като разгонени мечки в планината. Сексоложката поясни, че научила тази тактика на бизнес семинар. A какво означава да се държим като разгонени мечки в планината? Да обикаляме около дървото, което привлича вниманието ни и да се отъркваме в него. Тази тактика била успешна, когато поведението на мъжа ни е твърде пасивно и той наподобява по-скоро дърво.

наталия кобилкина, лариса ренар, семинар

А вие бихте ли опитали тези две тактики?

Четете още: Лариса Ренар и Наталия Кобилкина изнесоха урок пред 500 жени

Още по темата

Коментари

4 ЕДИН ОТ ВСИЧКИ
  27 ноември 2019 | 03:32 отговор
 

АКО СЬВЕТИТЕ И СА БЕЗ ПЛАТНИ ДА МОЖЕ ДА ГИ ПРИЕМЕТЕ НО МИСЛЕТЕ КАТО ГИ ИЗПЬЛНЯВАТЕ , ЧЕ ВСЕ ПАК НЕ Е 100 ПРОЦЕНТА ГАРАНЦИЯ, ЗАВИСИ ОТ МЬЖА АКО МЬЖА НЯМА ПАРИ И 1000 ПЬТИ ДА МУ КАЖЕТЕ ДА СЬР НЯМА Д А ОБЕРЕ БАНКА ЗАРАДИ ЖЕЛАНИЕТО ДА СИ КУПИТЕ САМОЛЕТ ---- ИМА ГРАНИЦИ

 
3 аз
  24 ноември 2019 | 13:39 отговор
 

не искам жена р0биня така че личн0 мен т0я парцал няма как да ме привлече или впечатли

 
2 като всеки
  22 ноември 2019 | 18:31 отговор
 

Неуспя да задържи собствения си мъж, а съветва жените как да задържат техните. Нейният мъж я напусна. Пише книги, води семинари и жените вярват сляпо,че тя ще ги направи щастливи. Тя е един продукт, който за мое учудване се продава добре(надявам се не само за мое). Като е толкова добра защо не задържа съпруга си с нейните тайни трикове? Същитите тези трикове ги продава в книги и семинари на жените. Според нея жената трябва да се държи по така с други думи по-предизвикателно. Казано направо да е достъпна,лесна и изпълнителна по всяко време. А това прави жените много независими от мъжете, нали? Всяка проститутка може да стане брачен консултант. Кой по-добре от проститутките познава мъжете?Проститутката. През тях са минали стотици, хиляди мъже. Жени продължавайте да вярвате, че с чужди съвети ще си решите проблемите и ще бъдете или ще станете щастливи. Дано сте си щастливи и нямате нужда от съвети, било то и чужди. Кавичките също не са нужни...

 
 
23 ноември 2019 | 22:58

Как можете ВИЕ да знаете какво е станало в дома им, в тяхната връзка и кой кого зарязал. Обикновено за да се разпадне една връзка, вече и двамата са загубили желание да се борят и са се предали и загубили интерес. Дори за хората вътре във връзката е трудно да преценят кой трудно се е отдръпнал - официалният край не е трудно да се каже кой го е сложил, но преди някой да сложи край, другия си е имал свои причини често да се отдръпне. Даже близки хора от семействата им и приятелите им не са им в главите и не са постоянно с тях, та да знаят точно какво е станало, а вие сте с претенциите, че знаете? Пълен абсурд. Но съм съгласна, че никой не познава мъжете по-добре от проститутките.

1 Крум Усаински-Крупник
  22 ноември 2019 | 15:34 отговор
 

Цървули!!!Този хитър Съветски Добитък,добре се вписва в родната фауна и изкарва пари от невежеството и глупоста на провинциалните кифли!!!Ура и Слава!!!

 

Добави Коментар

Най-четени