Автор
Woman.bg

Детегледачката на Наталия Кобилкина я научи на нов трик с мъжете

Какво искат мъжете? Как да ги впечатлим, как да ги омагьосаме с лекота? Как да постигнем точно това, за което мечтаем? Наталия Кобилкина има отговор на всички тези въпроси и вече години наред е гуру на безброй жени по пътя към щастието в любовта. Оказа се обаче, че и самата сексоложка има какво още да научи по темата, свързана с отношенията между мъжете и жените и то не от кого да е, а от детегледачката на сина ѝ Филип.

Самата Наталия заяви пред внушителната аудитория от 500 дами, че е научила невероятен трик от жената, която ѝ помага в отглеждането на детето, с който е успяла да повлияе много на мъжа си. Миналия уикенд Кобилкина проведе семинар заедно с известната психоложка Лариса Ренар, който се радваше на огромен интерес. По време на събитието двете разкриха някои любопитни истини, до които са достигнали, благодарение на собствения си опит.



Наталия Кобилкина сподели с искрено удивление как детегледачката на детето ѝ (дама от Бали) я е научила на много лесен, но и в същото време чудодеен трик. Цялата магия се съдържа само в две думи: „Да, сър“. Така отговаряла жената на съпруга на Наталия и се усмихвала широко. Не след дълго Кобилкина открила, че това отношение кара любимият ѝ да бъде изключително любезен, дори щастлив и затова тя решила да усвои тактиката на детегледачката. Сексоложката разкрива, че по този начин е успяла да накара Такис да запише нова специалност в САЩ, да купи малка яхта и да започне курс, за да може да я управлява.

Наталия Кобилкина увери дамите, че тактиката „Да, сър“ дава изключителкно бързи резултати. Тя обаче даде и още един съвет на присъстващите, а именно да бъдат като разгонени мечки в планината. Сексоложката поясни, че научила тази тактика на бизнес семинар. A какво означава да се държим като разгонени мечки в планината? Да обикаляме около дървото, което привлича вниманието ни и да се отъркваме в него. Тази тактика била успешна, когато поведението на мъжа ни е твърде пасивно и той наподобява по-скоро дърво.



А вие бихте ли опитали тези две тактики?

Четете още: Лариса Ренар и Наталия Кобилкина изнесоха урок пред 500 жени