Автор
Woman.bg

Децата на известните, които харесват другия пол повече

Не е лесно да си дете на известни родители. Но дали е лесно и на самите звезди да отглеждат децата си с тези никога неспящи медии?

Днес ще ви разкажем за няколко деца на знаменитости, които бяха силно критикувани от таблоидите за модните им решения. Как Меган Фокс, Анджелина Джоли и Уил Смит защитиха своите рожби, прочете в следващите редове.

Меган Фокс е възпитана под строг контрол и не желае децата й да изживяват същото като нея. Затова тя им позволява да бъдат и да правят това, което им е на сърце. Включително и да се обличат както им е удобно. Ето защо може да се натъкнете на снимки на нейния син Ноа облечен в небесносиня рокля.
„Израснах в религиозно семейство и наблюдавах как жените в църквата не носеха нито рокли, нито бижута, да не говорим за грим. Чувствах се потисната и не желая и моите деца да се чувстват по същия начин. Затова им давам свободата да изразяват себе си“, споделя още актрисата.



През недалечната 2010-а година Анджелина Джоли споделя в открито интервю за Vanity Fair за дъщеря си Шайло и избора й на облекло: „Шайло следва т.нар. стил монтенегро. Тя обича да носи анцузи и костюми, както и да се облича и изглежда като момче. Затова я подстригахме по този начин.“ Анджелина е известна с нетрадиционните си изяви и е повече от ясно, че приема ексцентричното решение на Шайло без особено притеснение. Момиченцето до такава степен иска да е момче, че дори иска да бъде третирана като момче. Тя дори иска да бъде наричана Джон!



Джейдън Смит, син на Уил Смит, който се подвизава като модел, се опита да наложи нов тренд сред младежите, а именно носенето на поли и рокли. Не че не сме виждали традиционни шотландски килтове, но в днешно време изглежда леко странно. Уил Смит обаче яростно защити своя син с думите: „Изисква се истинска вътрешна сила и талант, за да се осмелиш да изразиш своята артистична същност. Хубаво е да излизаме извън очертанията и да се чувстваме добре, когато правим неща, които другите не одобряват. Особено важно е да сме спокойни и уверени в себе си, дори когато сме се провалили“.





Известен американски психолог коментира преди време, че припознаването с противоположния пол, което демонстрират тези деца, най-вероятно е само фаза от развитието им.

"Да изучаваш какво е да бъдеш от двата пола е съвсем нормално. Проблемът е, че през поколения назад това любопитство е било потискано и за много хора то все още е срамно", споделя психологът.

А вие, дами, съгласни ли сте със свободата, която предоставят звездните родители на децата си, и бихте ли подкрепили своите в подобни модни прищевки?

Автор: Десислава Недева