Диляна Попова и Блатечки оставиха децата да се гледат сами, ето кой се грижи за Борил

Няма нищо по-хубаво от това в семейството да царят любов и разбирателство. А явно точно това се случва с родата на Асен Блатечки и Диляна Попова. Оказва се, че Диляна е доста близка с дъщерята на актьора от брака му с Катерина Горанова, която пък обича да прекарва време с малкия Борил.

Кака Катерина не тръби публично за топлите отношения, които има със 6-годишния малчуган, но с радост го водела по разни детски забавления. Щерката на Блатечки завела преди дни момчето на тренировка по катерене за деца, писа марица. Малчуганът бил щастлив и развълнуван, и с лекота се справил със спортните предизвикателства. А гордата кака, която следила внимателно да е в безопасност, успяла да щракне и няколко кадъра.

View post on Instagram
 

Катерина е студентка в Лондон, скоро се е прибрала у дома за коледните празници. Оказва се, че тя никога не е разваляла отношенията с баща си, въпреки изневярата му преди години.

Явно се разбира добре и с Диляна, щом моделката е поверила най-ценното си на Катето.

View post on Instagram
 

При подобни ситуации малко хора успяват да запазят добри отношения и да възпитават децата си с любов и в разбирателство. Явно актьорът е успял по някакъв начин да накара любимите си хора да приемат ситуацията и да продължат напред, загърбвайки неприятните чувства отпреди 6 години, когато стана ясно, че Диляна е бременна от него, а той още живееше с жена си Катя.