Топ моделът и актриса Диляна Попова ще вземе участие в офроуд състезание, което ще се проведе тези дни в морския куррот Албена.

Красавицата ще се включи в първи кръг на националния шампионат рали "Албена 2011 Offroad and Fun" този петък. Непредвидимата Диляна ще стартира в екстремната битка между железни конкуренти за победа в мощното състезание и ще бъде като талисман на армията от пилоти от спортен клуб "Вромос.ком" на "хард трасе".

Предстоят три състезателни дни, наситени с емоции и адреналин, три състезателни трасета и напрежение с дължината на специалните етапи общо над 700 км. Продължителността за всеки екипаж по отделно ще бъде около 6 часа дневно.

Трасето е създадено от най-опитните състезатели по офроуд в България, които за 8-ма поредна година организират в този регион състезание от републикански мащаб. Формата на състезанието е рали рейд. Това предполага висока динамика, разнообразната пътна обстановка, а непредсказуемите метеорологични условия, даденост за периода, предполагат висок адреналин и тежко изпитание за екипажите, пишат от lifestyle.bg