Диляна Попова най-накрая разкри дали е с Асен Блатечки?

08 октомври 2021 | 13:25
11946
3
снимки: Instagram
3

Диляна Попова е от най-красивите жени в България и личният ѝ живот винаги е привличал вниманието на обществото. А откакто се впусна в бурна любов с Асен Блатечки, интересът нарасна още повече. Известно е, че моделката и актьорът са се разделяли и събирали няколко пъти през последните години, но какво се случва помежду им към днешна дата - остава мистерия. 

От месеци се носят слухове, че двамата са разделени и дори че Блатечки е изобличен в многократни изневери. Но дали наистина е така и всъщност заедно ли са, не е известно. Наскоро Диляна Попова наруши мълчанието си по темата, но само донякъде. Тя сподели в интервю, че Асен и синът им Борил се разбират отлично и прекарват много време заедно. Също така призна, че все още вярва в любовта и в силата ѝ да задържи двама души заедно, въпреки забързаното всекидневие и всички проблеми, които могат да се появят.

Но тя така и не потвърди и не отрече информацията, че е настъпил срив в отношенията ѝ с Блатечки. До днес, когато научихме, че отново ѝ се е наложило да отговаря на въпроса дали е с актьора. Реакцията ѝ обаче е повече от интересна:

„Раздяла с Блатечки? Ха-ха! Отдавна не отговарям на тези въпросчета“, са били точните ѝ думи. Защо красавицата е решила да запази пълно мълчание по темата, не е ясно, но едно е сигурно - в душата ѝ не цари безразличие.

 

Вероятно, за да запази пълна конфиденциалност, относно любовния си живот, Попова отдавна не публикува кадри с актьора или с когото и другиго да било. 

Четете още: Тихомир, който се превърна в Мелиса, се похвали с новото си тяло

Още по темата

Коментари

3
  09 октомври 2021 | 02:42 отговор
 

Мнооооого важно. След 5 години вече няма да е с никого. Ще мине в амплоа "Маман".

 
2 Бук
  08 октомври 2021 | 20:19 отговор
 

Боли ме оная работа тая куротрошачка дали се разделя с тоя падпадък Стига с тия двамата да не са само те убавци мърляви да се оправят кой как може

 
1
  08 октомври 2021 | 14:36 отговор
 

мноо грозна таа дърта чанта веее не плашете децата че не

 
 
08 октомври 2021 | 14:36

нема да им стаа и ше станат педераси

Добави Коментар

Най-четени