Диляна Попова най-накрая разкри дали е с Асен Блатечки?

Диляна Попова е от най-красивите жени в България и личният ѝ живот винаги е привличал вниманието на обществото. А откакто се впусна в бурна любов с Асен Блатечки, интересът нарасна още повече. Известно е, че моделката и актьорът са се разделяли и събирали няколко пъти през последните години, но какво се случва помежду им към днешна дата - остава мистерия.

От месеци се носят слухове, че двамата са разделени и дори че Блатечки е изобличен в многократни изневери. Но дали наистина е така и всъщност заедно ли са, не е известно. Наскоро Диляна Попова наруши мълчанието си по темата, но само донякъде. Тя сподели в интервю, че Асен и синът им Борил се разбират отлично и прекарват много време заедно. Също така призна, че все още вярва в любовта и в силата ѝ да задържи двама души заедно, въпреки забързаното всекидневие и всички проблеми, които могат да се появят.

View post on Instagram
 

Но тя така и не потвърди и не отрече информацията, че е настъпил срив в отношенията ѝ с Блатечки. До днес, когато научихме, че отново ѝ се е наложило да отговаря на въпроса дали е с актьора. Реакцията ѝ обаче е повече от интересна:

„Раздяла с Блатечки? Ха-ха! Отдавна не отговарям на тези въпросчета“, са били точните ѝ думи. Защо красавицата е решила да запази пълно мълчание по темата, не е ясно, но едно е сигурно - в душата ѝ не цари безразличие.

Вероятно, за да запази пълна конфиденциалност, относно любовния си живот, Попова отдавна не публикува кадри с актьора или с когото и другиго да било.

View post on Instagram
 

Четете още: Тихомир, който се превърна в Мелиса, се похвали с новото си тяло