Автор
Весела Георгиева

Диляна Попова посрещна юбилей в Париж?

Тя е една от най-горещите брюнетки у нас. Всяка нейна снимка предизвика сърцебиене сред представителите на силния пол. Някои я оприличават на българската Анджелина Джоли, други са категорични, че Диляна блести със собствен чар и изящество.

Красавицата, която цяло лято се снима във филма "Завръщане" се появява на бял свят на 24 септември в Гулянци, малко градче, разположено в северната част на България. В осми клас се мести в Плевен, където завършва техникум по облекло. След като успешно се дипломира, тя продължава своето образование в Нов български университет в София, следвайки моден дизайн.

View post on Instagram
 

Съдбата обаче има съвсем други планове за чаровното момиче. вместо да работи над нови модели, Диляна става един от най-добрите и търсени модели у нас.

View post on Instagram
 

Диляна е любимата жена на един от най-горщите мъже в родното кино и театър - Асен Блатечки, двамата имат син - Борил, който наскоро стана на 7 години.

Преди дни неустоимият модел сподели като 24-часови истории в личния си Инстаграм профил кратки видео клипове, разкривайки на своите последователи, че се намира в Париж. В кадрите се вижда величествената Триумфална арка, която е опакована по проект на Кристо Явашев. Засега обаче актрисата не разкрива повече подробности за престоя си във френската столица, пише Марица.