В последно време връзката между Диляна Попова и Асен Блатечки се превърна в тема номер едно за медиите и всички се питат дали двамата наистина са разделени. Красавицата даде телевизионно интервю, в което говори за любовта и сподели, че не е изгубила вяра в нея. Дори намекна, че все още е с Асен, като отбеляза, че любовта не е отживелица и че тя събира двама души, въпреки ежедневните препятствия.

Красавицата не сподели нищо конкретно за връзката си с актьора и разкритията, че ѝ е изневерявал системно. Предполага се обаче, че двамата не са приключили взаимоотношенията си и дори са били заедно в Париж за рождения ѝ ден. Диляна проговори обаче за връзката между Блатечки и сина им Борил, както и за първите дни в училище:

View post on Instagram
 

"Двамата имат страхотна връзка - Борил го обожава." - признава тя. Макар първият учебен ден да е бил доста напрегнат за нея, разказва, че обожава ръчните дейности, свързани с грижата за първокласника - надписването на етикети и др. "Бори е наследил сръчността от мен - прави уникални човечета от пластилин." - допълва тя. Борил от септември е в първи клас. Майка му е изключително щастлива от избора на училище. Малкият е записан в Музикалното, след изпит по солфеж. "Той е много свободен дух. Смяташе, че ще е като в детската градина - ако не му се ходи, няма да отиде."

Диляна разказа, че Борил е изключително артистичен и често слуша рок музика с баща си. Моделката обаче настоявала да бъде записан в училище с класически инструмент - виола, а от няколко дни насам вече разполага със собствена.

View post on Instagram
 

Последните седмици са били много щастливи за Борил, тъй като се е сбъднала една от големите му мечти - да отиде в Дисниленд в Париж. Очевидно, въпреки слуховете, Диляна Попова и Асен Блатечки все още са семейство.

Четете още: Нелина съобщи страхотна новина (снимки)