Автор
Весела Георгиева

Диляна Попова смени Блатечки с друг мъж? Истински мачо!

Любовната история на Диляна Попова и Асен Блатечки все повече заприличва на латиносериал. Двамата преживяват поредната криза в отношенията си и отново не живеят под един покрив, пише "Ретро".

Диляна е намерила заместник на актьора. Тайнствен мъж на средна възраст я придружава и я вози по време на ангажиментите ѝ в София. Той кара огромен лъскав джип Мерцедес, който е с пловдивска регистрация. И не само я вози, но и помага да пренася багажа си до моминския ѝ апартамент.

View post on Instagram
 

Новата двойка била засечени пред входа на кооперацията, където Диляна живееше преди Асен да купи семейното жилище. 40-годишната манекенка от Гулянци върви бързо напред, докато мистериозният мъж едва я догонва към входа на дома ѝ, натоварен с чували с вещи.

View post on Instagram
 

За поредната разлъка на Диляна и Асен се заговори още в края на лятото, когато в интернет пространството се появиха скандални кореспонденции на секссимвола на родното кино с други красавици. Тръгнаха слухове, че той системно е изневерявал на половинката си и това била причината двамата да сложат край на отношенията си.

През годините те многократно се събираха и разделяха и дълго време общият им син Борил живееше само при Диляна, пише "Марица".