Автор
Woman.bg

Димитър Рачков направи шоуто си "Море от любов"

Нов мъжки еквивалент на Наталия Симеонова се появи на малкия екран и това е комикът Димитър Рачков. Новото му шоу, което вече за втори път гледаме по Нова телевизия, нагази във водите на "Море от любов". Актьорът направи топла връзка между скараните Здравко и Катя от дует "Ритон" с дългогодишният им приятел Филип Киркоров, който се включи в скайп връзка от Москва.

Естрадното трио повече от 4 години не си говори и дори са пропуснали юбилейните си рождени дни, стана ясно от "Забраненото шоу на Рачков". Ситуацията между тях се напрегнала, след като ритонците участваха във "ВИП Брадър" през 2015-а, а по този повод руската мега звезда дал интервю за българска медия, а от казаното очевидно засегнал приятелското си семейство. Никой от тримата обаче не поясни какво точно е изказано в медиите, че така са разтрогнали връзката си. Най-вероятно това касае и друга стара гвардия - Георги Христов, с когото ритонците влязаха в опасен трибой, обявявайки за лошото му пиянство и грубите обиди към Катето.

"Прегърнете ме, върнете ме в семейството!", обърна се Киркоров към Катя и Здравко тази вечер в жива скайп връзка, а след това си върна спомените, когато нежната половинка на Ритон го водела на битака, за да се запознае с последните изненади на модата.

"Ние не бяхме скарани, нищо не се случи, но когато шоуто отива в живота, ние си играем ролите... Когато вие играехте ролята на ВИП брадър, на вашите театрални сцени с колегите, аз дадох едно интервю и не се изразих правилно. Обидихме се един на друг и така не си говорихме четири години до този момент", обясни Филип и изтъкна, че дружките му дори не се сетили да го поздравят за юбилея му. "Обичам ви много, винаги ще съм благодарен на вас, защото моята кариера тръгна благодарение на вас и вашите песни", отсече още 54-годишният изпълнител с български корени.

Здравко отвърна, че с Киркоров не са се карали, а той просто от малък си е много чувствителен. Катя подкрепи думите на мъжа си: "Малко обича да драматизира нещата, но това е част от неговия чар". Но все пак четири години са си мълчали обидени.