Дивачката на Холивуд: Тя отказва да се обезкосмява

16 април 2019 | 14:49
15271
12
Снимки: Getty/Images, Instagram
12

В последно време една странна и, честно казано, не особено лицеприятна, мода превзема съзнанието и поведението на не една или две знаменитости и блогъри. Особено популярен този тренд е сред 20 и няколкогодишните. Дали от някаква необяснима за нас бунтарска нагласа или за да привлекат медийното внимание към себе си с нестандартна и различна от общоприетата визия, всички те решават да не се обезкосмяват?!

Една от тях е актрисата Бела Торн, която категорично отказва да се подлага на каквито и да било манипулации за обезкосмяване – кола маски, епилатори, бръснене и т.н.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fuego

A post shared by BELLA (@bellathorne) on


Красавицата, която освен като актриса, се изявява и като певица, е само на 21 години, но вече може да се похвали със солидна холивудска кариера зад гърба си. Бела нашумява още като дете благодарение на участието си в сериали на Дисни. Оттогава до днес тя вече има над 30 роли зад гърба си.Но не ролите на Бела ни интересуват сега, а нейният избор да не се обезкосмява.Заради него именно днес тя си е спечелила прозвището „дивото момиче на Холивуд“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Link in bio

A post shared by BELLA (@bellathorne) on


Заради косматите си изяви често пъти нейни фенове я обвиняват в немарливост и подигравка спрямо почитателите ѝ.

Какво обаче мислят хората, явно на Бела изобщо не ѝ пука.Тя смело демонстрира необезкосмените си подмишници на публични събития, а профилът ѝ в Инстаграм „се пръска по краищата“ от кадри, изобразяващи нейното отношение към обезкосмяването на жените.


Освен с косми под мишниците и по краката обаче, Бела може да се похвали и с няколко силиконови импланта в гърдите, хиалурон в устните и ринопластика на носа.

Боже, каква жена! Да се смееш ли, да плачеш ли?

Четете още: Можем ли да бъдем женствени с косми? Тя може

Още по темата

Коментари

12 Фен
  18 април 2019 | 22:15 отговор
 

Бабите на младите и по възрасните все обезкосмените са биле . Природата маика в днешно време никои нея цени . Щом така ние създала има някакво значение

 
11 jobo10
  18 април 2019 | 08:17 отговор
 

Не се месете в битието на момичето! Ако не е необходимо и е грозно, господ нямаше да го даде на жената!

 
 
18 април 2019 | 15:29

Е да де, ама то не е необходимо и е грозно...

10 Гадно Хапче
  17 април 2019 | 22:27 отговор
 

Извращенията по хОрата ходят... Не съм чула животно да си слага силикон.

 
9
  17 април 2019 | 15:10 отговор
 

Ами това е нов начин да се правиш на интересна. Има няколко такива, като станат повече вече и това няма да прави впечатление. Наистина е доста смешно да не искаш да си махаш космите, а да си легнала под ножа за импланти и лицето ти да е напълнено с хиалурон. Иначе е красива спор няма и има много хубаво тяло.

 
8
  17 април 2019 | 12:04 отговор
 

На 40 години съм и вече съвсем съм се проскубала от дълги години кола маска и епилатор. Нейното май е по - добре.

 
7 z1
  17 април 2019 | 08:56 отговор
 

Що не си кажем направо - просто я мързи.

 
6
  17 април 2019 | 07:22 отговор
 

Нежно, дамско окосмяване не ме дразни. Какво му е лошото? Дамата е много секси!

 
5
  17 април 2019 | 00:51 отговор
 

Аз съм за премахването на окосмяването . И сега на 63 г използвам препарати за премахване на космите . Поне в магазините има в изобилие предлагане на депилатоари . В мойта младост нямаше и който се бръснеше, после обрастваше повече . Ужас

 
4
  17 април 2019 | 00:47 отговор
 

Аз съм за премахването на окосмяването . И сега на 63 г използвам препарати за премахване на космите . Поне в магазините има в изобилие предлагане на депилатоари . В мойта младост нямаше и който се бръснеше, после обрастваше повече . Ужас

 
3 софиянец
  16 април 2019 | 19:57 отговор
 

Супер е ! Шундата без косми е просто една дупка ! Старите ебачи знаят най-добре !

 

Добави Коментар

Най-четени