Автор
Woman.bg

Дивачката на Холивуд: Тя отказва да се обезкосмява

В последно време една странна и, честно казано, не особено лицеприятна, мода превзема съзнанието и поведението на не една или две знаменитости и блогъри. Особено популярен този тренд е сред 20 и няколкогодишните. Дали от някаква необяснима за нас бунтарска нагласа или за да привлекат медийното внимание към себе си с нестандартна и различна от общоприетата визия, всички те решават да не се обезкосмяват?!

Една от тях е актрисата Бела Торн, която категорично отказва да се подлага на каквито и да било манипулации за обезкосмяване – кола маски, епилатори, бръснене и т.н.

View post on Instagram
 


Красавицата, която освен като актриса, се изявява и като певица, е само на 21 години, но вече може да се похвали със солидна холивудска кариера зад гърба си. Бела нашумява още като дете благодарение на участието си в сериали на Дисни. Оттогава до днес тя вече има над 30 роли зад гърба си.



Но не ролите на Бела ни интересуват сега, а нейният избор да не се обезкосмява.



Заради него именно днес тя си е спечелила прозвището „дивото момиче на Холивуд“.

View post on Instagram
 


Заради косматите си изяви често пъти нейни фенове я обвиняват в немарливост и подигравка спрямо почитателите ѝ.

Какво обаче мислят хората, явно на Бела изобщо не ѝ пука.

Тя смело демонстрира необезкосмените си подмишници на публични събития, а профилът ѝ в Инстаграм „се пръска по краищата“ от кадри, изобразяващи нейното отношение към обезкосмяването на жените.

View post on Instagram
 


Освен с косми под мишниците и по краката обаче, Бела може да се похвали и с няколко силиконови импланта в гърдите, хиалурон в устните и ринопластика на носа.

Боже, каква жена! Да се смееш ли, да плачеш ли?

Четете още: Можем ли да бъдем женствени с косми? Тя може