"Чувствах, че не заслужавам да бъда тук, да съм жива", заяви Дивна в телевизионно интервю през уикенда.

Красивата певица за първи път проговори пред медиите за тежката катастрофа от преди девет месеца. Припомняме ви, че по време на нея шофьор бе Дивна, а пътничката до певицата – модела Кристин Илиева пострада тежко.

"Нямаше ограничение на скоростта и видимост имаше. Помня удара, помня моментите след това. Запитах се: "Това ли е? Така ли ще приключи всичко", разказва още Дивна. "Попитах я добре ли е. Обадих се на тел. 112. После тя започна да пищи – болеше я много."

Младото момиче допълни, че линейката се забавила около час, а докато чакали идването ѝ в главата ѝ звучала песента на Орлин Горанов "Светът е за двама".

"Започнах да ѝ пея: "Не заспивай, когато умират звезди. Не заспивай, светът е за двама", сподели певицата и допълва, че се държала до пристигането на линейката, но след като са отвели Кристин, е рухнала.

"Изпитвах себеотрицание, себеомраза, не вярвах, че трябва да бъда жива", призна Дивна на въпрос каква присъда би си дала тя самата. Младото момиче допълни, че дори е посещавала специалисти, за да преодолее психическото състояние, в което се е намирала.

"Душата ми бе безмълвна. Но отново намерих себе си и днес искам да живея", сподели певицата.

"Обичам те, прости ми", обърна се певицата към Кристин, която претърпя няколко операции и още се възстановява.

Четете още: Моделът Кристин Илиева: Простих на Дивна!

View post on Instagram