Дни след като плака на погребението на Христо Сираков, бившата му вече е в компанията на друг

07 октомври 2020 | 16:48
180281
13
Инстаграм
13

Дениз Хайрула, бивша приятелка на Христо Сираков, е в компанията на мастит бизнесмен в красиво Монако. Плеймейтката заминала заедно с друга своя колежка - Ана-Мария Чернева, а поводът на пътуването им е рождения ден на Никола Димола.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Толкова много неща искам да кажа, а същевременно искам да мълча... Но ще напиша няколко изречения тук еи така, защото на теб вече не мога да ти пиша, нито да ти се обадя, нито да те видя, освен на снимки и видеоклипове... Благодаря на Господ, че те срещнах, че те познавах, че ме допусна толкова близо до себе си, че те обичах, че ме обичаше, че бях част от твоето семеиство, че бях част от твоят пъстър, шарен свят! Ти за мен си наи-забавният човек, когото познавах, наи-интересният, наи-големият джентълмен и мъжкар, наи-добрият ми приятел, наи-голямата ми любов... Ти за мен бе родител, учител, приятел, съветник и всичко останало... Знаех си, че този момент все някога ще настъпи, но мислех, че ще е след 20-тина години, а не след 2, не сега... Когато ми заговореше на тази тема, когато ме подготвяше за този момент, дори не исках да те слушам да говориш за такива неща... Не можах да ти се наситя, но всъщност едва ли някога щях... Обичам те безкраино, безгранично, безвъзмездно, безрезервно и винаги ще е така! Знаеш, че сърцето ми винаги е принадлежало на теб и това кътче в него никои никога няма да ти го отнеме! Благодаря ти за всичко, което правеше за мен, за всичко, на което ме научи, за прекрасните моменти, за това, че ми прощаваше, когато се държах инфантилно, казваики ми “Знам, че го правиш от любов и затова не ти се сърдя.” - така и беше! Това бяха наи-вълнуващите 2 години от живота ми! Някакси вълнуващо е да имаш Христо Сираков в живота си! Които го познаваше ме разбира, а които не - не ме вълнува! Ти вкара живот в живота ми! Обичам те, Христе, теб, същността ти, душичката ти! Ах, как искам пак да те прегърна! Пак да се срещнем, знам, че ще се срещнем, дано е по-скоро. Ти беше наи-младата и жива душа сред всички мои познати! До скоро amore mio! Нямам търпение да се срещнем отново! Обожавам те! Животът ми без теб няма да е същият! Светъл път и мир на душичката ти! Винаги ще ми липсваш!!!

A post shared by DENIZ HAYRULA (@denizhayrula) on

Италианецът цени женската красота и особено тази на българските секси модели. В компанията му са били Нора Недкова и Мис България Радинела Чушева. 

Частното парти за рождения ден на Димола се състояло в едно от най-тузарските заведения в Монте Карло. И докато Дениз пуска само свои снимки от фоайето на луксозен хотел, бизнесменът публикува няколко снимки, на които е в компанията на красавицата. От тях ясно си личи, че двамата са опасно близки. Дениз, която е облечена в оскъден розов латексов тоалет, не се отделила от бизнесмена цялата вечер.
 

"С моя супер български модел", пише богаташът под една от снимките с родната плеймейтка, станала известна като една от последните любими на покойния Христо Сираков. "Ах, как искам пак да те прегърна! Пак да се срещнем, знам, че ще се срещнем, дано е по-скоро", ридаеше Хайрула само преди дни, когато разбра за кончината на Сираков.

Явно 25-годишната плеймейтка е решила да гледа от розовата страна на нещата, както самата тя пише под снимката с латексовата поличка, писа "България Днес".
 

Още по темата

Коментари

13 Ххх
  07 февруари 2021 | 21:14 отговор
 

Пари да има пък чувствата ще ги изимитират

 
12
  10 октомври 2020 | 15:23 отговор
 

Такъв е живота и винаги е бил такъв, нищо ново под слънцето. Жалко за човека. Той бе умен и винаги е знаел защо са с него. Завиждат тези , които или нямат пари или им се свидят но живота е кратък пак ще им ги харчат тъпите им жени.

 
11 Йокин
  10 октомври 2020 | 15:00 отговор
 

Що се вайкате-УМРЕЛИЯ,УМРЯЛ,ЖАЛИ СЕ ТРИ ДЕНЯ,ЖИВИЯ,ПРОДУЛЖАВА.Нема да легне в ковчега я.

 
10 Драго
  09 октомври 2020 | 15:03 отговор
 

Боже,боже ,горката. Казва се: Хвани си инабор на батко не на татко а за нея на дядо. Ужас. До вчера да ла.а на дядо и днес да си мисли,че ще те вземат на сериозно. Марш в Дубай при другите на "моделки" на Таки и компания.

 
9 Dragomir
  09 октомври 2020 | 14:59 отговор
 

.,kjhgfds

 
8 нико
  09 октомври 2020 | 08:57 отговор
 

интимност основана на плащане няма как да има емоционална страна , плащаш и чукаш , спираш да плащаш намира се нов абонат , този тип платени отношения са дестроинг от личен опит .няма как този възрастен пич да чука теа млади,, компанионки,, без кихане.

 
7 Пари да имаш .урви колкот щеш
  08 октомври 2020 | 19:08 отговор
 

Единият чичко паричко си отиде, да живее следващият е девиза на всяко .ачавре.

 
6 $ergei
  08 октомври 2020 | 15:42 отговор
 

Умре им генералния спонсор на коврите.

 
5 GOSHKO
  08 октомври 2020 | 08:46 отговор
 

Каква новина е, че две колежки коври заминали да лапат на някой в Монако? Нали знаете как викат на тия, дето не лапат? НЕ ГИ ВИКАТ ;)

 
4
  07 октомври 2020 | 23:00 отговор
 

Той сигурно им е плащал за да излизат с него, за да се водят двойка.

 

Добави Коментар

Най-четени