Автор
Весела Георгиева

Добра новина: Сашка Васева се връща на сцената

Сашка Васева, която преживя стреса от тежка диагноза, няколко операции и страха, че ще загуби зрението си завинаги, вече е добре.

Певицата е на профилактичен преглед в Германия. И споделя, че няма търпение да се срещне с публиката на сцената.

View post on Instagram
 

"Операцията мина успешно. Аз оздравях! Постепенно се връщам на сцената. Отново съм в Германия на профилактичен преглед. Трябва да мина на скенер, за да се провери състоянието на операцията.", разказа пред "България днес" Васева.

Преди няколко месеца тя преживя операция, заради тумор, открит в мозъка. Интервенцията продължи повече от 12 часа, а отстраненият тумор от главата й бил голям колкото яйце. Преди да се стигне до операцията, Васева напълно ослепя...

"Ще се върна около Коледа в България. В Германия ще съчетая прегледите с визита на дъщеря ми, която учи там. Щастливка съм, че в тежките дни близките ми ме подкрепяха. По онова време не бях на себе си не помня нищо от този период. Изцели ме любовта на семейството ми и силната обич и подкрепа от българката публика!", разказва с умиление фолклегендата.

Във фейсбук певицата сподели и телефонен номер, на който могат да я канят за участия.

Васева официално се завърна на сцена на фестивала "Пирин фолк", който се проведе през август.

"На 11 ноември т.г. имах благотворителен концерт в подкрепа на слепи деца. Участвах заедно с други колеги в зала 1 на НДК. Надявам се това да е само началото. Песента лекува, а аз искам да давам любов на публиката ми", споделя още Сашка.