Докато фенове се гневят на Катето Евро, Сашо Кадиев се съблече гол в снега (Снимки и Видео)

27 януари 2022 | 13:44
14455
4
Снимки: Instagram
4

Катето Евро най-после публикува обща снимка на сина си Сашо и новата избраница на сърцето му - топ модела Ивелина Чоева. Както всички знаем вече, връзката им се развива доста добре и двамата често споделят сладки романтични кадри, откакто са заедно досега.

Актрисата, която припозна бившата жена в живота на Сашо Кадиев - Таня, за своя дъщеря, явно сега дава шанс и на новата му изгора да я спечели по същия начин. Ако вече не го е сторила, разбира се. За изненада на Катето Евро обаче, сред положителните коментари от последователите, се появиха и доста осъдителни.

"Да живее красотата!… и любовта!", е написала актрисата под романтичната снимка на Сашо и Ивелина, която предизвика противоречиви изказвания на феновете. 

"А твоето Кате така остава без баща... искаш твоята ли съдба да изживее... или ще затварят границите, или ще е някоя Ивелина, жалко за Кати и Танчето", гласи един от хапливите коментари под поста. В други пък се изтъква факта, че красотата е до време и не това е най-важното. А някои стигат дори и по-далеч, припомняйки, че именно тази красива любов е причина детето на Кадиев да расте с разведени родители.

Междувременно феновете станаха свидетели на невиждана снежна сцена, в центъра на която се оказа самият Сашо.

Актьорът и водещ се метна в снега гол-голеничък, само по боксерки. Това ледено преживяване от страна на Кадиев почитателите видяха благодарение на видео, пуснато в социалните мрежи от приятелката му, топ модела Ивелина Чоева.


От записа се вижда как красавицата го предизвиква да стане от удобния стол вкъщи, да спре да играе игри на компютъра и да излязат да се бият със снежни топки. За да покаже на любимата си, че е мъж мечта и безстрашен, Сашо не само че изпълнява молбата на избраницата си, но и директо се хвърля в снега, както майка го е родила."Това е да види, че не съм мишок и страхливец“, отбелязва през смях Кадиев.

 

Четете още: Ирен Онтева предизвика сърцебиене с тази гореща снимка

Още по темата

Коментари

4
  27 януари 2022 | 15:28 отговор
 

Този е малоумен, ама то не от сега. Бившата му жена е доста по-красива от това разкривено моме

 
3 Гост
  27 януари 2022 | 15:14 отговор
 

Тоя не ви ли прилича на малоумен?

 
2 Гост
  27 януари 2022 | 14:20 отговор
 

Смешници!

 
1
  27 януари 2022 | 13:54 отговор
 

От елементарни хора, това може да се очаква. И като водещ не е интересен.

 

Добави Коментар

Най-четени