Докато фенове се гневят на Катето Евро, Сашо Кадиев се съблече гол в снега (Снимки и Видео)

Катето Евро най-после публикува обща снимка на сина си Сашо и новата избраница на сърцето му - топ модела Ивелина Чоева. Както всички знаем вече, връзката им се развива доста добре и двамата често споделят сладки романтични кадри, откакто са заедно досега.

Актрисата, която припозна бившата жена в живота на Сашо Кадиев - Таня, за своя дъщеря, явно сега дава шанс и на новата му изгора да я спечели по същия начин. Ако вече не го е сторила, разбира се. За изненада на Катето Евро обаче, сред положителните коментари от последователите, се появиха и доста осъдителни.

View post on Instagram
 

"Да живее красотата!… и любовта!", е написала актрисата под романтичната снимка на Сашо и Ивелина, която предизвика противоречиви изказвания на феновете.

"А твоето Кате така остава без баща... искаш твоята ли съдба да изживее... или ще затварят границите, или ще е някоя Ивелина, жалко за Кати и Танчето", гласи един от хапливите коментари под поста. В други пък се изтъква факта, че красотата е до време и не това е най-важното. А някои стигат дори и по-далеч, припомняйки, че именно тази красива любов е причина детето на Кадиев да расте с разведени родители.

View post on Instagram
 

Междувременно феновете станаха свидетели на невиждана снежна сцена, в центъра на която се оказа самият Сашо.

Актьорът и водещ се метна в снега гол-голеничък, само по боксерки. Това ледено преживяване от страна на Кадиев почитателите видяха благодарение на видео, пуснато в социалните мрежи от приятелката му, топ модела Ивелина Чоева.

View post on Instagram
 


От записа се вижда как красавицата го предизвиква да стане от удобния стол вкъщи, да спре да играе игри на компютъра и да излязат да се бият със снежни топки. За да покаже на любимата си, че е мъж мечта и безстрашен, Сашо не само че изпълнява молбата на избраницата си, но и директо се хвърля в снега, както майка го е родила.

"Това е да види, че не съм мишок и страхливец“, отбелязва през смях Кадиев.

View post on Instagram
 

Четете още: Ирен Онтева предизвика сърцебиене с тази гореща снимка