Докато тя е в София: Съпругът на Меган Фокс разказа как е разбрал за измяната ѝ

Докато имената на 34-годишната Меган Фокс и новият ѝ приятел – 30-годишният музикантът Колсън Бейкър, по-известен с артистичния си псевдоним Machine Gun Kelly, славно шестват из първите страници на таблоидите, актьорът Брайън Остин Грийн, сподели, че се опитва да държи далеч от погледа си новините около бившата си половинка и новата ѝ любов.

Това призна звездата от „Бевърли Хилс 90210“ по време на изява в подкаста “Hollywood Raw”, публикуван в понеделник.



„Старая се да не чета и да не гледам нищо около случващото се с тях. В момента съм се фокусирал изцяло върху децата. Знам, че тя ще направи същото“, добави той.

Неотдавна Брайън призна, че двамата с Меган все още се събират с децата си на семейни празници и са се съгласили, че здравата връзка между тях е жизненоважна за децата им. Това се случи още през май, когато 47-годишният актьор потвърди, че той и 34-годишната актриса Меган Фокс се разделят. Двамата, които бяха женени близо 10 години, имат три деца: Ноа (7 г.), Бодхи (6 г.), Джърни (4 г.).

View post on Instagram
 


В подкаста Грийн отговори и на въпрос как е разбрал за романса на Фокс и MGK, като изясни, че това се е случило още преди да прочете за него или да види снимки на папараци в медиите.

„Разбрах го по свой начин. И няма да научите други подробности от мен. Ще кажа само, че не го научих от медиите, бе категоричен актьорът.

Остин призна обаче, че не знае как раздялата му с Меган ще се отрази върху децата им. „Не се забавлявайте с илюзията, че раздялата няма да повлияе по един или друг начин на децата. Как ще им се отрази, това ще зависи от нас... Всички в семейството все още се обичат и уважават един друг, просто е различно... Научаваме се и свикваме с промяната. Най-важното за нас е да общуваме максимално. Сега според мен всичко върви добр ... Пожелавам на Меган всичко най-добро. Искам тя да е щастлива“, добави той.

Актьорът допълни още, че след раздялата със съпругата си, също не е останал мирен. Разкри, че е излизал с две жени в различно време - Кортни Стодън и Тина Луис, в чиито компании, една след друга, папараци не пропуснаха да го уловят. Двете дами потърсили контакт с него посредством Инстаграм. „Докато не станах самотен, нямах представа какъв голям сайт за запознанства е станал Инстаграм“, отбеляза през усмивка Браян.

View post on Instagram
 

Междувременно Меган Фокс и рапърът са в Пуерто Рико, за снимките на филма “Midnight in the Switchgrass“. Именно той е виновникът за запознанството и пламналата между Меган и Гън Кели страст.

Наскоро двамата дадоха и първото си съвместно интервю пред подкаста "Give Them Lala... Witg Randall", по време на което споделиха някои подробности за отношенията си и как още при запознанството си са разбрали, че са създадени един за друг.

"Веднага знаех, че той е това, което се нарича пламък близнак. Вместо сродна душа, пламък близнак - това всъщност е душа, която се е издигнала на достатъчно високо ниво, че може да бъде разделена в две отделни тела едновременно. Веднага разбрах, че сме две половини от една и съща душа", сподели тогава Меган.

Преди броени дни пък Гън Кели публикува първата им снимка като двойка в Инстаграм. Снимката е черно-бяла и представлява селфи в огледалото, на което двамата с Меган се плезят. "Чаках цяла вечност, за да те намеря отново", е написал към кадъра музиканта.

View post on Instagram
 

Четете още: Меган Фокс шашна с ново младо гадже