Автор
Woman.bg

Доктор Куин Лечителката – покоряваща и секси на 68

Неувяхващата Джейн Сиймор, известна с ролята си на Доктор Куин Лечителката, е на лятна ваканция в слънчевия Сен Тропе. На живописните гледки, с които градът може да се похвали, актрисата се наслаждава от няколко дни насам. Това, което самата тя показа в социалната мрежа, обаче ще ви „скрие шапката“.

68-годишната Сиймор публикува в официалната си страница в Инстаграм няколко кадъра от палубата на кораб.

View post on Instagram
 

На тях красавицата позира в червен цял бански, който разкрива изумителната за възрастта ѝ фигура. Плажната ѝ визия е допълнена от шармантна шапка с широка периферия в същия цвят, както и от слънчеви очила, през които актрисата се наслаждава на вълшебния пейзаж под слънцето на френската Ривиера.

Ето защо не е изненадващо и защо звездата от "Доктор Куин Лечителката" се е спряла именно на този привличащ с морските и планинските си гледки курорт за своята почивка. Освен това тук са отсядали знаменитости като Пабло Пикасо, Франсоаз Саган, Жак Превер, Бриджит Бардо.

View post on Instagram
 

"Черпя от витамина, наречен море! Благодарна съм за този красив ден във водата, но и благодаря, че имам всички вас", пише Джейн към фотосите.

Определено времето е благосклонно към актрисата, която с всяка изминала година става все по-секси и очарователна. Бръчките не я плашат, а разкрасителните процедури от типа на ботокс и филъри са ѝ абсолютно чужди. Според нея най-красивото украшение за жената е нейният естествен вид.

Актрисата признава обаче, че перфектния си вид дължи до голяма степен на физическите упражнения и ежедневните тренировки.

View post on Instagram
 

Припомняме, че миналата година Сиймор позира за обектива на Playboy, превръщайки се в най-възрастния модел, украсил корицата на списанието.

"Чувствам се много по-секси сега, в сравнение с времето, когато бях млада", сподели тогава носителката на наградите "Еми" и "Златен глобус".

View post on Instagram
 

Четете още: Актрисата, която остарява най-красиво