Обвинения в сексуален тормоз към Доналд Тръмп изскочиха на светло едно след друго. Жалбите са от порно звездите Стефани Клифърд и Алана Евънс. И двете потърпевши разказват за инцидент от 2006 г. по време на голф турнир с участието на високопоставени личности. Тогава настоящият американски президент поискал да ги види насаме в хотелската си стая. Най-напред на четири очи с политика се оказала Клифърд, а по-късно към тях трябвало да се присъедини и Евънс. По думите й Клифърд й се обадила. "Звъня ми пет пъти, последните два от които бе с Доналд и аз го чух да казва по телефона "О, хайде, Алана, нека се позабавляваме! Хайде да се позабавляваме! Ела на купона, чакаме те", каза Евънс.

View post on Instagram
 

Според твърденията на Стефани (известна в порно индустрия като Сторми Даниълс), тя и американският президент са имали връзка, малко след като третата съпруга на милиардера родила сина им Барън. А малко преди изборите през 2016 г. й били предложени 130 хил. долара от адвоката на Тръмп Майкъл Коен, за да си мълчи за тези факти. Според сайтът The Daly Beast имало и трета актриса, която обвинява магната в сексуален тормоз. Става въпрос Джесика Дрейк. С нея обаче вече е сключено споразумение за неразгласяване на информация.

Трите жени не са единствените, които го обвиняват в сексуален тормоз. Такива жалби са отправяли десетки жени. В отговор на твърденията им чешитът Тръмп заявяваше, че ще съди всичките си обвинители, но жалби така и не бяха подадени.

Същевременно Белият дом категорично опроверга в разпространено комюнике да е имало каквито и да било срещи от сексуално естество между Доналд Тръмп и Сторми Даниълс.

View post on Instagram