Автор
Ева Григорова

Допадат ли ви: Eргенът подари на Дениз обувки - всички ѝ завидяха!

Ергенът Виктор Стоянов изненада една от претендентките за неговото сърце с неочакван подарък - секси обувки на висок ток!

Изненадата бе за Дениз Хайрула, която през 2018 г. стана първа подгласничка на „Мис Плеймейт“. Малко по-рано тя бе на среща с Виктор, но не бе получила роза от него.



„Много съм щастлива, че цял ден бяхме заедно с него. Отдавна не съм се смяла толкова много“ – разказа тя на останалите момичета в имението. Докато те обсъждаха изминалата среща на вратата неочаквано се почуха, Алекс отвори и намери на прага кутия с роза и писмо. Оказа се, че подаръкът-изненада е за Дениз, а в кутията има обувки, които са точно нейния номер.



„Ето че златната гривничка нищо не значи, защото Дениз има едни уникални обувки. И роза. Това е доста по-романтично, поне за мен“ – сподели Люси, имайки предвид гривната, която Алекс получи в предишен епизод.



„За много жени обувките са прекият път до сърцето им. На мен също ми харесва. Чувствам се малко като Пепеляшка“ – разкри Дениз.



„Всички жени обичат обувки. Защо нямаше и за нас“ – бе коментарът на една от най-обсъжданите участнички в риалитито - Благовеста Бонбонова.